Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa Pasata De Cartofi

Ingrediente
2-3 buc. morcovi, o legatura mica de patrunjel, 2 buc. ceapa, 4 linguri unt, 1 1/4 kg cartofi, 2 linguri faina, 3 pahare lapte, 2 galbenusuri, 3 l apa

Preparare
Se curata si se taie marunt morcovii, patrunjelul, ceapa si se inabusa in unt. Se adauga cartofi taiati bucatele. Se stinge totul cu apa si se pune la fiert la foc mic. Cind cartofii sint gata, se ia supa de pe foc, se strecoara si se trece zarzavatul prin sita. Deoparte, se rumeneste faina cu putin unt, se stinge cu lapte fierbinte si se adauga in piureul de zarzavat, apoi se toarna zeama in care a fiert zarzavatul si se lasa sa mai dea un clocot. Se adauga patrunjel taiat marunt. Dupa ce supa s-a luat de pe foc, se bat galbenusurile, se subtiaza cu 1-2 linguri de zeama de zarzavat si se toarna in supa.

Servire
Se serveste cu piine taiata in cuburi mici si prajita in putin unt

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa De Conopida Cu Smintina
Supa De Post Cu Cartofi Si Praz
Supa De Lapte
Supa Crema De Conopida
Supa De Rosii Turceasca
Supa Concentrata Cu Galbenusuri
Supa Crema De Cartofi Cu Crutoane
Supa De Stevie
Supa De Zarzavat Cu Smintina
Supa-crema De Orez
Supa De Chimen Cu Lapte
Supa De Legume Pasate
Supa-crema Parmantier
Supa Ardeleneasca De Morcovi Cu Ciolan Afumat
Supa Rece De Rosii Cu Busuioc
Supa De Mere Acrisoare
Supa Crema De Dovlecel
Ajo Blanco (gazpacho Alb)
Supa De Mere
Supa Crema De Telina Cu Albus
 

Top Retete Culinare