Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa De Sparanghel

Ingrediente
1/2 kg. sparanghel, 150 gr. smintina, un ou, 2 l apa, sare, 50-60 gr. unt, 1/2 lingura faina

Preparare
Se rade usor sparanghelul, se taie in bucati de 2-3 cm. Se pune intr-o oala cu apa si sare la foc. Cind sparanghelul este fiert, oala se ia de pe foc. Intr-un vas se topeste untul, se adauga faina, se amesteca bine, apoi se toarna citeva linguri de supa. Dupa citeva clocote, se toarna in supa si se lasa sa fiarba impreuna 5-10 minute. Se bate un ou si smintina si se presara pe deasupra patrunjel verde tocat fin.

Servire
Se serveste cu saleuri de cascaval

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa De Chimen Cu Legume Si Ou
Supa De Ciuperci Cu Lapte
Supa De Cartofi Si Morcovi
Supa-crema De Legume
Supa Crema De Ciuperci
Supa De Mere Cu Taitei
Supa De Rosii
Supa Pasata De Morcovi
Supa De Salata Verde Cu Slaninuta Si Usturoi
Supa De Rosii Cu Fidea
Supa De Conopida Cu Unt
Supa De Rosii Cu Smintina
Supa De Ceapa Cu Parmezan
Supa De Patrunjel
Supa-crema De Telina
Supa De Salata Cu Slanina
Supa De Post Cu Cartofi Si Praz
Supa-crema De Orez
Supa De Dovlecei Cu Gris
Supa De Mere Acrisoare
 

Top Retete Culinare