Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Minestra Di Cavalfiore

Ingrediente
o conopida, 2 lingurite otet de vin, o cescuta ulei de masline, 4-6 catei de usturoi, un sfert de lingurita de ardei iute tocat marunt, 3 cani supa de carne concentrata, sare, o mina de patrunjel verde tocat, 100 gr brinza de oaie

Preparare
Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus cele doua lingurite de otet. Se usuca si se pune itr-un vas cu apa sarata aflat pe foc. Se lasa la fiert 4 minute. Se incinge uleiul in care se caleste usturoiul si ardeiul iute, pina cind usturoiul capata o culoare galbuie. Se adauga conopida si se lasa cinci minute, amestecind sa nu se arda. Se adauga supa de carne, sare, patrunjel si se lasa pe foc pina cind conopida se inmoaie.

Servire
Se serveste cu brinza presarata deasupra

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa De Cartofi-crema
Supa Cu Usturoi
Supa Crema De Cartofi Cu Crutoane
Supa De Lapte
Supa - Crema De Morcovi
Supa De Dovlecei
Supa De Mazare Uscata
Supa-crema Din Rosii Si Praz
Supa De Zarzavat
Supa De Rosii
Supa Verde Cu Stevie
Supa De Gulii Cu Galuste De Faina
Supa Din Cartofi (dietetica)
Supa De Salata Verde Cu Slaninuta Si Usturoi
Supa De Zarvat Cu Gris Rumenit
Supa De Chimen Cu Legume
Supa De Mazare (boabe) Cu Galuste
Supa De Rosii Cu Legume
Supa Cu Spanac Si Macris
Supa De Legume Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare