Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Minestra Di Cavalfiore

Ingrediente
o conopida, 2 lingurite otet de vin, o cescuta ulei de masline, 4-6 catei de usturoi, un sfert de lingurita de ardei iute tocat marunt, 3 cani supa de carne concentrata, sare, o mina de patrunjel verde tocat, 100 gr brinza de oaie

Preparare
Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus cele doua lingurite de otet. Se usuca si se pune itr-un vas cu apa sarata aflat pe foc. Se lasa la fiert 4 minute. Se incinge uleiul in care se caleste usturoiul si ardeiul iute, pina cind usturoiul capata o culoare galbuie. Se adauga conopida si se lasa cinci minute, amestecind sa nu se arda. Se adauga supa de carne, sare, patrunjel si se lasa pe foc pina cind conopida se inmoaie.

Servire
Se serveste cu brinza presarata deasupra

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa De Mere
Supa Deasa De Cartofi Preparata Greceste
Supa Crema De Chimen
Supa De Legume
Supa De Cartofi Pasata
Supa De Zarvat Cu Gris Rumenit
Supa De Salata Verde Cu Slaninuta Si Usturoi
Supa De Zarzavat Cu Gris Sau Tapioca
Supa De Legume Cu Costita Afumata
Supa De Post Cu Cartofi Si Praz
Supa De Linte
Supa Care Te Slabeste
Supa De Legume Pasate
Supa-crema Parmantier
Supa Crema De Conopida
Supa-crema De Dovlecei
Supa De Rosii Cu Legume
Supa Cu Galuste Verzi
Supa Pasata De Cartofi
Supa Crema De Linte
 

Top Retete Culinare