Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa Cu Galuste Verzi

Ingrediente
½ kg spanac, 1 lingura unt, 2 linguri pesmet fin, 2 linguri faina, 1 lingura cascaval ras, 2 oua, 2 litri de supa de pasare sau vita, sare, piper

Preparare
Spanacul se spala bine in citeva ape, se fierbe, se strecoara, iar apoi se paseaza foarte bine. Se topeste untul si se amesteca cu pireul de spanac, care se sareaza si se pipereaza, dupa gust. Se bat cele doua oua si se omogenizeaza cu pireul de spanac, pesmetul, faina si cascavalul ras. Se pune sa fiarba supa de carne, iar cind da un clocot, se pune cite o lingurita din amestecul preparat, facindu-se galuste verzi ca cele de gris. Se lasa sa fiarba 10 minute, apoi se serveste.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa De Sparanghel
Supa - Crema De Telina
Supa De Cartofi Pasata
Supa De Legume Cu Masline
Supa De Rosii Cu Legume
Supa Concentrata Cu Galbenusuri
Potage Crecy
Supa Rece Cu Castraveti Cruzi
Supa De Lapte
Supa Pasata De Rosii Si Cartofi
Supa-crema Parmantier
Supa De Linte
Supa Crema De Spanac
Gazpacho
Supa De Chimen Cu Legume Si Ou
Supa De Fasole Verde
Supa Crema De Legume Si Zarzavat
Supa Cu Galuste Verzi
Supa Crema De Rosii
Supa De Patrunjel
 

Top Retete Culinare