Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa De Spanac Cu Friganele

Ingrediente
3 l apa, ½ kg spanac, 1 felie lamiie cu coaja, 1 lingura unt, 1 lingurita faina, ½ pahar smintina, sare, friganele

Preparare
Se spala spanacul, se alege si se pune la fiert cu apa. Dupa ce a dat citeva clocote, se ia de la foc si se trece totul prin sita. Se pune din nou la fiert, adaugind lamiia, sarea si untul. Se mai lasa sa dea citeva clocote, apoi se drege cu faina amestecata cu smintina. Friganelele se fac din felii de franzela groase de 1 cm, 1 ou care se bate spuma, 1 pahar de lapte, 1 lingurita zahar si putina sare. Se moaie feliile de franzela pe ambele parti si se prajesc apoi in untura bine infierbintata. Se servesc cu supa.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa De Cartofi Dreasa Cu Iaurt
Supa Crema De Ciuperci
Supa De Ciuperci Cu Orez
Supa De Rosii Cu Smintina
Supa De Cartofi Simpla (dietetica)
Supa De Rosii Cu Legume
Supa De Cartofi Si Gulii
Supa De Post Cu Cartofi Si Praz
Supa De Fasole Uscata
Supa Verde Cu Stevie
Supa Cu Usturoi
Supa De Legume Cu Galuste De Post
Supa De Conopida
Supa Crema De Cartofi Cu Crutoane
Supa Crema De Mazare Verde
Supa-crema De Telina
Supa Italieneasca
Supa Pasata De Morcovi
Supa De Mere Cu Taitei
Supa De Ciuperci
 

Top Retete Culinare