Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa-crema Parmantier

Ingrediente
700 g praz, 400 g cartofi, 1 litru de lapte, 50 g unt, piper, sare, delikat

Preparare
Se pune la fiert 750 ml apa cu sare. Cand fierbe apa se adauga prazul curatat si taiat in bucati de 2 cm si cartofii curatati si taiati cubulete. Se lasa la fiert si cand au fiert legumele se strecoara supa. Se pune din nou la fiert, se adauga laptele si se potriveste gustul de sare, piper si delikat. Legumele strecurate se mixeaza, rezultand o crema. Se adauga in supa de pe foc. Se lasa sa dea in cateva clocote. La sfarsit se adauga cubuletul de unt.

Servire
Se serveste obligatoriu cu crutoane (diverse arome, depinde dupa gust: simple, cu usturoi, boia, etc.)

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa De Legume Cu Zdrente
Supa De Zarvat Cu Gris Rumenit
Supa De Cartofi Gatita Greceste
Supa De Zarzavaturi
Supa De Rosii Cu Fidea
Supa Din Legume De Vara
Supa De Morcovi Cu Napi
Supa De Fasole Uscata
Supa De Orez
Supa-crema De Spanac
Supa De Ceapa Cu Croutons
Ciorba De Castraveti
Supa Greceasca
Supa De Salata Cu Slanina
Supa De Orez Cu Ceapa
Supa De Rosii
Supa De Cartofi Simpla (dietetica)
Supa De Gulii Si Cartofi
Supa De Cartofi Si Gulii
Supa De Salata Verde
 

Top Retete Culinare