Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa-crema Parmantier

Ingrediente
700 g praz, 400 g cartofi, 1 litru de lapte, 50 g unt, piper, sare, delikat

Preparare
Se pune la fiert 750 ml apa cu sare. Cand fierbe apa se adauga prazul curatat si taiat in bucati de 2 cm si cartofii curatati si taiati cubulete. Se lasa la fiert si cand au fiert legumele se strecoara supa. Se pune din nou la fiert, se adauga laptele si se potriveste gustul de sare, piper si delikat. Legumele strecurate se mixeaza, rezultand o crema. Se adauga in supa de pe foc. Se lasa sa dea in cateva clocote. La sfarsit se adauga cubuletul de unt.

Servire
Se serveste obligatoriu cu crutoane (diverse arome, depinde dupa gust: simple, cu usturoi, boia, etc.)

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa De Sparanghel
Supa De Telina Si Cartofi
Supa - Crema De Telina
Supa Dulce
Supa De Conopida
Supa De Zarvat Cu Gris Rumenit
Supa De Fasole Verde
Supa De Salata
Supa Crema De Conopida
Supa De Chimen Cu Lapte
Supa Crema De Ciuperci
Supa De Ceapa Cu Croutons
Supa De Cartofi Simpla (dietetica)
Supa Crema De Cartofi Cu Legume
Supa Ardeleneasca De Morcovi Cu Ciolan Afumat
Supa-crema Parmantier
Supa Crema De Dovleac
Supa Crema De Spanac
Supa Simpla Cu Unt
Supa Crema De Cartofi (dietetica)
 

Top Retete Culinare