Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa-crema Parmantier

Ingrediente
700 g praz, 400 g cartofi, 1 litru de lapte, 50 g unt, piper, sare, delikat

Preparare
Se pune la fiert 750 ml apa cu sare. Cand fierbe apa se adauga prazul curatat si taiat in bucati de 2 cm si cartofii curatati si taiati cubulete. Se lasa la fiert si cand au fiert legumele se strecoara supa. Se pune din nou la fiert, se adauga laptele si se potriveste gustul de sare, piper si delikat. Legumele strecurate se mixeaza, rezultand o crema. Se adauga in supa de pe foc. Se lasa sa dea in cateva clocote. La sfarsit se adauga cubuletul de unt.

Servire
Se serveste obligatoriu cu crutoane (diverse arome, depinde dupa gust: simple, cu usturoi, boia, etc.)

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa De Zarvat Cu Gris Rumenit
Ciorba De Castraveti
Supa De Legume Cu Zdrente
Supa Pasata De Cartofi
Supa De Ciuperci Cu Orez
Supa De Rosii Turceasca
Supa De Cartofi-crema
Supa De Varza Dulce Cu Smintina
Supa De Rosii Cu Fidea
Supa Crema De Chimen
Supa De Dovlecei Cu Gris
Supa De Legume Cu Ciuperci
Supa De Praz
Supa-crema De Conopida
Potage Crecy
Supa Care Te Slabeste
Supa De Rosii Cu Smintina
Supa De Legume De Iarna
Supa Concentrata Cu Galbenusuri
Supa Ardeleneasca De Morcovi Cu Ciolan Afumat
 

Top Retete Culinare