Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa-crema Parmantier

Ingrediente
700 g praz, 400 g cartofi, 1 litru de lapte, 50 g unt, piper, sare, delikat

Preparare
Se pune la fiert 750 ml apa cu sare. Cand fierbe apa se adauga prazul curatat si taiat in bucati de 2 cm si cartofii curatati si taiati cubulete. Se lasa la fiert si cand au fiert legumele se strecoara supa. Se pune din nou la fiert, se adauga laptele si se potriveste gustul de sare, piper si delikat. Legumele strecurate se mixeaza, rezultand o crema. Se adauga in supa de pe foc. Se lasa sa dea in cateva clocote. La sfarsit se adauga cubuletul de unt.

Servire
Se serveste obligatoriu cu crutoane (diverse arome, depinde dupa gust: simple, cu usturoi, boia, etc.)

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa-crema Parmantier
Supa De Hasmatuchi
Supa De Rosii Cu Ardei
Supa De Rosii Cu Zarzavaturi
Supa Cu Spanac Si Smintina
Supa De Porumb
Supa-crema De Spanac
Supa De Legume Diverse
Gazpacho (supa Rece De Rosii)
Supa La Minut
Supa Crema De Cartofi Cu Legume
Supa - Crema De Morcovi
Minestra Di Cavalfiore
Supa Crema De Mazare Verde
Supa De Chimen Cu Lapte
Supa De Salata
Supa Rece Cu Castraveti Cruzi
Supa De Sparanghel
Supa Cu Galuste Verzi
Supa-crema De Conopida Cu Verdeata
 

Top Retete Culinare