Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa-crema Parmantier

Ingrediente
700 g praz, 400 g cartofi, 1 litru de lapte, 50 g unt, piper, sare, delikat

Preparare
Se pune la fiert 750 ml apa cu sare. Cand fierbe apa se adauga prazul curatat si taiat in bucati de 2 cm si cartofii curatati si taiati cubulete. Se lasa la fiert si cand au fiert legumele se strecoara supa. Se pune din nou la fiert, se adauga laptele si se potriveste gustul de sare, piper si delikat. Legumele strecurate se mixeaza, rezultand o crema. Se adauga in supa de pe foc. Se lasa sa dea in cateva clocote. La sfarsit se adauga cubuletul de unt.

Servire
Se serveste obligatoriu cu crutoane (diverse arome, depinde dupa gust: simple, cu usturoi, boia, etc.)

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa Crema De Rosii
Supa De Salata Cu Slanina
Supa De Chimen
Supa Taraneasca Cu Rosii Si Cartofi
Supa Crema De Dovleac
Supa De Patrunjel
Supa Crema De Dovlecei Cu Lapte
Supa De Ceapa Cu Croutons
Supa De Dovlecei Cu Gris
Supa Meridionala
Supa De Bostan
Supa Taraneasca Cu Boia
Supa De Legume Cu Costita Afumata
Supa De Rosii
Supa De Ciuperci Cu Verdeata
Supa Cu Specific Francez
Supa De Legume
Supa De Orez
Supa De Salata Verde Cu Slaninuta Si Usturoi
Supa-crema Parmantier
 

Top Retete Culinare