Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa-crema Parmantier

Ingrediente
700 g praz, 400 g cartofi, 1 litru de lapte, 50 g unt, piper, sare, delikat

Preparare
Se pune la fiert 750 ml apa cu sare. Cand fierbe apa se adauga prazul curatat si taiat in bucati de 2 cm si cartofii curatati si taiati cubulete. Se lasa la fiert si cand au fiert legumele se strecoara supa. Se pune din nou la fiert, se adauga laptele si se potriveste gustul de sare, piper si delikat. Legumele strecurate se mixeaza, rezultand o crema. Se adauga in supa de pe foc. Se lasa sa dea in cateva clocote. La sfarsit se adauga cubuletul de unt.

Servire
Se serveste obligatoriu cu crutoane (diverse arome, depinde dupa gust: simple, cu usturoi, boia, etc.)

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa De Mazare Uscata
Supa Frantuzeasca
Supa De Cartofi Gatita Greceste
Supa Rece De Rosii Cu Busuioc
Supa De Dovleac
Supa De Salata Verde Cu Marar
Supa De Ceapa Si Svaiter
Supa De Ciuperci Cu Zarzavaturi
Supa Crema De Ardei
Supa Crema De Mazare Verde
Supa Care Te Slabeste
Supa Taraneasca
Supa De Telina Si Cartofi
Supa-crema De Spanac
Ciorba De Castraveti
Supa De Rosii Cu Zarzavaturi
Supa Crema De Cartofi Cu Crutoane
Supa - Crema De Morcovi
Supa De Galuste De Branza
Supa De Dovlecei Si Rosii
 

Top Retete Culinare