Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa De Fasole Boabe (crema)

Ingrediente
3 litri apa, 250 g fasole boabe, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 1 lingura unt sau ulei, patrunjel verde tocat, sare, piine taiata cuburi si prajita

Preparare
Fasolea, aleasa si spalata, muiata de cu seara in apa caldura, se scurge de aceasta apa si se pune la fiert cu apa calduta proaspata. Dupa ce a dat 2-3 clocote, se schimba apa. Se repeta aceasta operatie de trei ori. In ultima apa se adauga, in afara de fasole, ceapa, morcovul si patrunjelul. Se lasa sa fiarba acoperita la foc incet. Cind fasolea este bine fiarta, se scoate zarzavatul(morcovul si patrunjelul), se strecoara, iar fasolea si ceapa se trec prin sita si se subtiaza cu zeama strecurata. Se pune supa din nou la fiert, impreuna cu o lingura de unt sau ulei si sare. Dupa ce da un clocot-doua, se adauga patrunjelul tocat.

Servire
Se serveste cu cuburi de piine prajita

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa Crema De Linte
Supa De Legume De Toamna
Supa-crema De Spanac
Supa De Sparanghel
Supa De Varza Dulce Cu Smintina
Crema De Mazare
Supa De Legume Cu Ciuperci
Supa Crema De Chimen
Supa Crema De Dovlecei Cu Lapte
Supa Dulce
Supa De Hasmatuchi
Supa Crema De Spanac Simpla
Supa-crema De Legume
Supa - Crema De Morcovi
Supa Italieneasca
Supa De Cartofi Gatita Greceste
Potage Crecy
Supa Taraneasca
Supa De Rosii Cu Smintina
Supa De Zarzavat Simpla
 

Top Retete Culinare