Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa De Fasole Boabe (crema)

Ingrediente
3 litri apa, 250 g fasole boabe, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 1 lingura unt sau ulei, patrunjel verde tocat, sare, piine taiata cuburi si prajita

Preparare
Fasolea, aleasa si spalata, muiata de cu seara in apa caldura, se scurge de aceasta apa si se pune la fiert cu apa calduta proaspata. Dupa ce a dat 2-3 clocote, se schimba apa. Se repeta aceasta operatie de trei ori. In ultima apa se adauga, in afara de fasole, ceapa, morcovul si patrunjelul. Se lasa sa fiarba acoperita la foc incet. Cind fasolea este bine fiarta, se scoate zarzavatul(morcovul si patrunjelul), se strecoara, iar fasolea si ceapa se trec prin sita si se subtiaza cu zeama strecurata. Se pune supa din nou la fiert, impreuna cu o lingura de unt sau ulei si sare. Dupa ce da un clocot-doua, se adauga patrunjelul tocat.

Servire
Se serveste cu cuburi de piine prajita

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa De Cartofi Dreasa Cu Iaurt
Crema-supa De Ciuperci
Supa Crema De Cartofi Cu Legume
Supa De Verdeturi
Supa Cu Taitei
Supa Crema De Rosii
Supa De Cartofi
Supa Meridionala
Supa De Gulii Cu Galuste De Faina
Supa Crema De Ciuperci
Supa Cu Spanac Si Smintina
Supa De Spanac
Supa De Zarzavat Cu Gris Sau Tapioca
Supa De Rosii Cu Unt De Arahide
Supa De Ciuperci Cu Zarzavaturi
Supa Crema De Dovleac
Supa Crema De Telina Cu Albus
Supa De Legume De Toamna
Supa De Zarzavat Simpla
Minestra Di Cavalfiore
 

Top Retete Culinare