Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa Ardeleneasca De Morcovi Cu Ciolan Afumat

Ingrediente
ciolan afumat 400 gr, morcovi 1 kg, ceapa 200 gr, , telina 150 gr, albitura 100 gr, smantana 450 gr,galbenusi de oua 5 buc, faina 3 linguri otet 30 ml, patrunjel verde tocat

Preparare
Se spala ciolanul afumat si se pune la fiert in apa rece cu sare timp de 30 min se spumeaza si se adauga ceapa,telina albitura intregi crestate si morcovul tocat cubulete si se fierb impreuna inca 20 min. Se ia de pe foc se scoate carnea se desozeaza si se taie marunt. Legumele intregi se scot. Intr-un bol se pun ouale ,smantana si faina se amesteca cu telul, se ia cu un polonic din supa si se toarna in bol amestecand continu pana se ajunge la o temperatura aproape egala cu supa. Tot continutul. Se toarna in oala si se adauga sare si otet dupa gust.

Servire
Se serveste calda cu patrunjel verde

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa De Verdeturi
Supa De Macris Cu Cartofi
Supa De Galuste De Branza
Supa Rece De Rosii Cu Busuioc
Ciorba De Castraveti
Supa Taraneasca Cu Boia
Supa De Legume Verzi
Supa De Chimen Cu Legume Si Ou
Supa Falsa
Supa De Legume Cu Masline
Supa Crema De Praz Cu Cascaval
Supa De Telina Si Cartofi
Supa De Spanac Cu Friganele
Supa Concentrata Cu Galbenusuri
Supa Crema De Ciuperci
Supa De Rosii Turceasca
Supa De Ciuperci
Supa Crema De Mazare Verde
Supa De Fasole Uscata
Supa Crema De Cartofi Cu Crutoane
 

Top Retete Culinare