Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa Crema De Dovlecel

Ingrediente
1 kg. dovlecei, 1 iaurt mic, 1 ou, 1 ceapa, 2 linguri margarina, vegeta, ulei

Preparare
Se taie ceapa marunt si se prajeste in doua linguri de margarina. Se curata dovleceii si se taie cubulete nu foarte mici. Se adauga peste ceapa prajita cu apa aproape cat sa-i acopere si o lingura de vegeta. Dupa ce s-au fiert se lasa la racit afara(in apa in care au fiert) si cand ajung la temperatura camerei se pun in frigider. Se prepara maioneza dintr-un ou. Se scot dovleceii fierti din frigider si se adauga maioneza si iaurtul.

Servire
Se serveste rece, cu paine prajita

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa De Legume Verzi
Supa De Rosii Cu Unt De Arahide
Supa Crema De Cartofi
Supa De Morcovi Crema
Supa De Mere
Supa Cu Gulii Cubulete
Supa Pasata De Rosii Si Cartofi
Supa De Varza Dulce
Supa De Zarvat Cu Gris Rumenit
Supa De Chimen Cu Lapte
Supa Crema De Rosii
Supa De Cartofi
Supa Greceasca
Supa De Post Cu Cartofi Si Praz
Supa De Mere Cu Taitei
Supa De Legume Diverse
Supa De Dovlecei Cu Gris
Supa De Ceapa Cu Parmezan
Potage Crecy
Supa De Cartofi Si Morcovi
 

Top Retete Culinare