Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa Crema De Spanac Simpla

Ingrediente
1 ¼ kg spanac, 100g unt, ½ litru lapte, 1 lingura faina

Preparare
Se curata spanacul, se spala in mai multe ape ca sa se curete bine de nisip. Se pune la fiert cu apa clocotita cu sare, intr-un vas descoperit, ca sa-si pastreze culoarea verde. Cind a fiert, se strecoara si se trece prin sita. Se pune untul sa se topeasca in oala in care se prepara supa, se adauga faina, se amesteca putin si se toarna spanacul dat prin sita. Se subtiaza cu zeama in care a fiert si cu laptele. Se potriveste de sare si se lasa sa mai dea citeva clocote.

Servire
Cine doreste poate servi supa-crema de spanac dreasa cu galbenus de ou si cu smintina si presarata cu cascaval sau cu brinza

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa De Fasole Boabe (crema)
Supa De Zarzavaturi
Supa De Legume
Supa De Zarzavat
Supa De Dovleac
Supa De Gulii Si Cartofi
Supa De Morcovi Cu Napi
Supa De Rosii Cu Fidea
Supa De Fasole Verde Cu Smintina
Supa De Fasole Uscata
Potage Crecy
Supa De Conopida Cu Smintina
Supa De Legume De Iarna
Supa Simpla Cu Unt
Supa Crema De Dovlecei Cu Lapte
Supa De Telina Si Cartofi
Supa De Verdeturi
Supa Crema De Mazare Verde
Supa De Legume Verzi
Supa De Ciuperci Cu Verdeata
 

Top Retete Culinare