Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa Crema De Spanac Simpla

Ingrediente
1 ¼ kg spanac, 100g unt, ½ litru lapte, 1 lingura faina

Preparare
Se curata spanacul, se spala in mai multe ape ca sa se curete bine de nisip. Se pune la fiert cu apa clocotita cu sare, intr-un vas descoperit, ca sa-si pastreze culoarea verde. Cind a fiert, se strecoara si se trece prin sita. Se pune untul sa se topeasca in oala in care se prepara supa, se adauga faina, se amesteca putin si se toarna spanacul dat prin sita. Se subtiaza cu zeama in care a fiert si cu laptele. Se potriveste de sare si se lasa sa mai dea citeva clocote.

Servire
Cine doreste poate servi supa-crema de spanac dreasa cu galbenus de ou si cu smintina si presarata cu cascaval sau cu brinza

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa De Fasole Uscata
Supa Cu Specific Francez
Supa De Sparanghel
Supa De Cartofi Pasata
Supa De Rosii Cu Ardei
Supa Crema De Ciuperci
Supa De Legume Cu Zdrente
Supa De Rosii Cu Zarzavaturi
Supa De Linte
Supa De Legume
Supa De Ceapa Cu Parmezan
Supa Crema De Legume Si Zarzavat
Supa De Ciuperci Cu Verdeata
Supa De Mazare Uscata
Supa De Stevie Sau De Macris
Supa-crema De Conopida
Supa Crema De Carote
Supa De Porumb
Supa Cu Gulii Cubulete
Potage Parmentier
 

Top Retete Culinare