Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa Crema De Spanac Simpla

Ingrediente
1 ¼ kg spanac, 100g unt, ½ litru lapte, 1 lingura faina

Preparare
Se curata spanacul, se spala in mai multe ape ca sa se curete bine de nisip. Se pune la fiert cu apa clocotita cu sare, intr-un vas descoperit, ca sa-si pastreze culoarea verde. Cind a fiert, se strecoara si se trece prin sita. Se pune untul sa se topeasca in oala in care se prepara supa, se adauga faina, se amesteca putin si se toarna spanacul dat prin sita. Se subtiaza cu zeama in care a fiert si cu laptele. Se potriveste de sare si se lasa sa mai dea citeva clocote.

Servire
Cine doreste poate servi supa-crema de spanac dreasa cu galbenus de ou si cu smintina si presarata cu cascaval sau cu brinza

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa Crema De Ardei
Supa De Rosii Cu Legume
Supa De Legume Diverse
Supa De Mazare Uscata Pasata
Supa De Macris Cu Cartofi
Supa De Zarzavat Cu Gris Sau Tapioca
Supa De Orez Cu Ceapa
Romburi Pentru Supa
Supa De Salata
Supa De Gulii Cu Galuste De Faina
Supa De Legume Cu Zdrente
Ciorba De Castraveti
Supa Crema De Dovlecei
Supa Crema De Dovleac
Supa De Ou Cu Marar Si Usturoi
Crema Supa De Spanac
Supa De Porumb
Supa De Varza Dulce
Supa De Salata Verde Cu Marar
Supa Taraneasca Cu Rosii Si Cartofi
 

Top Retete Culinare