Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa De Legume De Iarna

Ingrediente
3 buc. morcov, 1 buc. telina, 2 buc. pastirnac, ceapa, patrunjel, 2 foi varza, 2 buc. praz, 2 1/2 l apa, sare, 200 gr. suc de rosii, 1-2 linguri untdelemn, piper

Preparare
Se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga o parte din sare si se lasa cu un capac deasupra sa clocoteasca mai departe. Cind zarzavatul este foarte bine fiert, se da oala jos de pe foc si se strecoara supa intr-o alta oala sau se scoate zarzavatul cu o spumiera. Se asaza din nou la foc, se adauga untul sau untdelemnul si sucul de rosii, iar cind clocoteste se pune si garnitura care consta in: gris, orez, galuste. Se mai lasa sa fiarba 10-20 min., pina cand garnitura respectiva este fiarta.

Servire
Se rastoarna supa in castron si se presara pe deasupra patrunjel verde tocat fin

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa De Zarzavat
Supa De Fasole Verde Cu Smintina
Supa De Legume De Iarna
Supa De Zarzavaturi
Supa Din Legume De Vara
Supa Greceasca
Supa Crema De Rosii
Supa Ardeleneasca De Morcovi Cu Ciolan Afumat
Supa De Lapte
Supa De Mazare (boabe) Cu Galuste
Supa De Gulii Cu Galuste De Faina
Supa De Dovlecei
Supa De Dovlecei Cu Gris
Supa De Ciuperci
Supa De Hasmatuchi
Supa De Bostan
Gazpacho (supa Rece De Rosii)
Crema De Telina
Supa De Rosii Cu Zarzavaturi
Supa De Ceapa Cu Parmezan
 

Top Retete Culinare