Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa De Legume De Iarna

Ingrediente
3 buc. morcov, 1 buc. telina, 2 buc. pastirnac, ceapa, patrunjel, 2 foi varza, 2 buc. praz, 2 1/2 l apa, sare, 200 gr. suc de rosii, 1-2 linguri untdelemn, piper

Preparare
Se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga o parte din sare si se lasa cu un capac deasupra sa clocoteasca mai departe. Cind zarzavatul este foarte bine fiert, se da oala jos de pe foc si se strecoara supa intr-o alta oala sau se scoate zarzavatul cu o spumiera. Se asaza din nou la foc, se adauga untul sau untdelemnul si sucul de rosii, iar cind clocoteste se pune si garnitura care consta in: gris, orez, galuste. Se mai lasa sa fiarba 10-20 min., pina cand garnitura respectiva este fiarta.

Servire
Se rastoarna supa in castron si se presara pe deasupra patrunjel verde tocat fin

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa De Chimen Cu Legume
Supa Taraneasca Cu Boia
Supa De Stevie
Supa De Cartofi Simpla (dietetica)
Supa De Conopida
Supa-crema De Dovlecei
Supa De Legume Diverse
Supa Cu Specific Francez
Supa Cu Usturoi
Supa Crema De Dovlecei
Supa Crema De Conopida
Ciorba De Castraveti
Supa Crema De Legume Si Zarzavat
Supa De Conopida Cu Unt Si Smintina
Supa De Chimen Cu Lapte
Supa Crema De Cartofi Cu Crutoane
Supa De Rosii Cu Fidea
Supa Rece Cu Castraveti Cruzi
Supa De Ceapa Si Svaiter
Supa De Rosii Cu Unt De Arahide
 

Top Retete Culinare