Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa De Legume De Iarna

Ingrediente
3 buc. morcov, 1 buc. telina, 2 buc. pastirnac, ceapa, patrunjel, 2 foi varza, 2 buc. praz, 2 1/2 l apa, sare, 200 gr. suc de rosii, 1-2 linguri untdelemn, piper

Preparare
Se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga o parte din sare si se lasa cu un capac deasupra sa clocoteasca mai departe. Cind zarzavatul este foarte bine fiert, se da oala jos de pe foc si se strecoara supa intr-o alta oala sau se scoate zarzavatul cu o spumiera. Se asaza din nou la foc, se adauga untul sau untdelemnul si sucul de rosii, iar cind clocoteste se pune si garnitura care consta in: gris, orez, galuste. Se mai lasa sa fiarba 10-20 min., pina cand garnitura respectiva este fiarta.

Servire
Se rastoarna supa in castron si se presara pe deasupra patrunjel verde tocat fin

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa Crema De Dovleac
Supa De Legume De Iarna
Crema De Mazare
Supa De Morcovi Crema
Supa-crema De Conopida
Supa De Zarzavat Simpla
Supa De Dovleac
Supa De Cartofi Pasata
Supa Crema De Spanac Simpla
Supa - Crema De Telina
Supa De Salata Verde Cu Marar
Supa Crema De Legume Si Zarzavat
Supa Crema De Ciuperci
Supa De Gulii Cu Galuste De Faina
Supa De Linte
Supa-crema Din Rosii Si Praz
Supa Crema De Praz
Supa Crema De Rosii
Supa De Telina Si Cartofi
Supa De Post Cu Cartofi Si Praz
 

Top Retete Culinare