Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa Crema De Spanac

Ingrediente
550-650 gr. spanac, 60 gr. unt, 2 buc. ceapa, un ou, o lingura faina, un pahar lapte, 2-3 buc. oase, sare, 2 l apa

Preparare
Se spala bine oasele, se sparg pe lungime si se pun la foc impreuna cu ceapa. Dupa ce au fiert 1 1/2-2 ore, se strecoara si se aseaza oala din nou la foc. Cind zeama clocoteste, se adauga faina bine amastecata cu lapte caldut si spanacul care a fost curatat, spalat bine in mai multe ape si oparit cu apa clocotita si sare. Dupa ce a fiert bine supa 20-30 min. se strecoara si se trece spanacul prin sita. Se amesteca pireul cu zeama si sarea si se aseaza din nou pe foc pentru 2-3 min. Se drege apoi cu un galbenus. Se adauga untul si patrunjelul tocat fin.

Durata
1 h55 min

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa De Salata Verde Cu Marar
Supa-crema Din Rosii Si Praz
Supa De Telina Si Cartofi
Minestra Di Cavalfiore
Supa Din Legume De Vara
Supa Rece De Rosii Cu Busuioc
Supa Crema De Usturoi
Supa Care Te Slabeste
Supa-crema De Spanac
Supa De Cartofi Dreasa Cu Iaurt
Supa De Ciuperci Cu Lapte
Supa De Gulii Cu Galuste De Faina
Supa De Zarzavat Cu Gris Sau Tapioca
Supa De Chimen Cu Legume
Supa De Rosii Cu Legume
Supa De Patrunjel
Crema De Mazare
Supa Crema De Cartofi
Supa De Rosii Cu Galusti
Ciorba De Castraveti
 

Top Retete Culinare