Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa Crema De Spanac

Ingrediente
550-650 gr. spanac, 60 gr. unt, 2 buc. ceapa, un ou, o lingura faina, un pahar lapte, 2-3 buc. oase, sare, 2 l apa

Preparare
Se spala bine oasele, se sparg pe lungime si se pun la foc impreuna cu ceapa. Dupa ce au fiert 1 1/2-2 ore, se strecoara si se aseaza oala din nou la foc. Cind zeama clocoteste, se adauga faina bine amastecata cu lapte caldut si spanacul care a fost curatat, spalat bine in mai multe ape si oparit cu apa clocotita si sare. Dupa ce a fiert bine supa 20-30 min. se strecoara si se trece spanacul prin sita. Se amesteca pireul cu zeama si sarea si se aseaza din nou pe foc pentru 2-3 min. Se drege apoi cu un galbenus. Se adauga untul si patrunjelul tocat fin.

Durata
1 h55 min

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa Dulce
Supa De Legume De Iarna
Crema De Telina
Supa De Rosii Si Orez
Romburi Pentru Supa
Supa De Rosii Cu Fidea
Supa Crema De Fasole Uscata
Supa De Visine
Supa-crema De Orez
Supa De Ceapa
Supa Crema De Ardei
Supa Crema De Rosii
Supa Crema De Dovlecei Cu Lapte
Supa De Gulii Cu Galuste De Faina
Supa De Gulii Si Cartofi
Supa Rece De Rosii Cu Busuioc
Supa De Cartofi
Supa De Macris Cu Cartofi
Minestra Di Cavalfiore
Supa Pasata De Rosii Si Cartofi
 

Top Retete Culinare