Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa De Mazare Uscata Pasata

Ingrediente
300 gr. mazare uscata, 1,5 l apa clocotita, 1 ceapa, 50 gr. unt sau ulei, o lingurita faina, zahar dupa gust, sare, piper

Preparare
Se pune mazarea la fiert cu apa rece si cu ceapa. Se fierbe la foc domol ca sa nu se prinda pe fund. Dupa ce a fiert, se da totul prin sita. Separat se pune untul intr-o oala sa se infierbinte, se adauga faina si se amesteca mereu punind cite putina apa clocotita. Se adauga pireul de mazare, restul de apa clocotita, zahar si sare dupa gust. Cit timp clocoteste, se amesteca mereu, sa nu se prinda pe fund.

Servire
Se serveste cu crutoane

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa Crema De Rosii
Supa De Cartofi
Supa De Ciuperci Cu Lapte
Supa Crema De Cartofi Cu Legume
Crema Supa De Spanac
Supa Crema De Dovlecel
Supa De Visine
Ciorba De Castraveti
Supa Crema De Conopida
Supa De Mere
Supa Crema De Cartofi
Supa De Conopida
Gazpacho (supa Rece De Rosii)
Supa De Dovlecei
Supa Crema De Cartofi Cu Crutoane
Supa Crema De Legume Si Zarzavat
Crema De Telina
Supa De Rosii Si Orez
Supa De Legume Cu Ciuperci
Supa Crema De Telina Cu Albus
 

Top Retete Culinare