Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa Pasata De Morcovi

Ingrediente
1 kg. morcovi, o legatura patrunjel, 3 linguri unt, 3 linguri faina, 2 pahare lapte, 3 l apa

Preparare
Se curata morcovii, se taie marunt, se pun in cratita impreuna cu patrunjel taiat si se inabusa cu 1 lingura de unt. Cind morcovii s-au inmuiat, se sting cu apa, se sareaza si se pun la foc mic pentru 15-20 minute. Apoi zeama se strecoara iar morcovii se strivesc cu o lingura de lemn sau se trec prin sita. Se prajeste faina cu 2 linguri de unt, se subtiaza cu lapte fierbinte, se toarna in piureul de morcovi, se adauga zeama de la zarzavat si se lasa sa fiarba. Se presara patrunjel verde taiat marunt. Supa se drege cu 1 lingurita de zahar.

Servire
Se serveste cu bucatele de piine prajita

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Gazpacho (supa Rece De Rosii)
Supa De Iaurt
Supa-crema De Conopida Cu Verdeata
Supa De Praz
Supa Cu Spanac Si Smintina
Supa De Cartofi-crema
Supa De Galuste De Branza
Supa De Chimen Cu Legume Si Ou
Supa Concentrata Cu Galbenusuri
Supa De Macris Cu Cartofi
Supa De Salata Verde Cu Slaninuta Si Usturoi
Supa De Legume Cu Costita Afumata
Supa De Ceapa Cu Croutons
Supa De Gris
Supa De Zarzavaturi
Supa De Rosii Cu Galusti
Supa De Dovlecei Cu Gris
Crema De Spanac Cu Iaurt
Supa De Gulii Cu Marar
Supa Cu Usturoi
 

Top Retete Culinare