Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Supa Pasata De Morcovi

Ingrediente
1 kg. morcovi, o legatura patrunjel, 3 linguri unt, 3 linguri faina, 2 pahare lapte, 3 l apa

Preparare
Se curata morcovii, se taie marunt, se pun in cratita impreuna cu patrunjel taiat si se inabusa cu 1 lingura de unt. Cind morcovii s-au inmuiat, se sting cu apa, se sareaza si se pun la foc mic pentru 15-20 minute. Apoi zeama se strecoara iar morcovii se strivesc cu o lingura de lemn sau se trec prin sita. Se prajeste faina cu 2 linguri de unt, se subtiaza cu lapte fierbinte, se toarna in piureul de morcovi, se adauga zeama de la zarzavat si se lasa sa fiarba. Se presara patrunjel verde taiat marunt. Supa se drege cu 1 lingurita de zahar.

Servire
Se serveste cu bucatele de piine prajita

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Supe De Legume

Supa De Rosii Cu Zdrente
Supa Crema De Mazare Verde
Supa Simpla Cu Unt
Supa Pasata De Cartofi
Supa De Ciuperci Cu Verdeata
Supa De Stevie Sau De Macris
Supa Cu Spanac Si Macris
Supa De Morcovi Cu Napi
Supa Crema De Usturoi
Potage Bonne Femme
Supa Crema De Cartofi Cu Legume
Supa Crema De Cartofi
Supa De Zarvat Cu Gris Rumenit
Supa Frantuzeasca
Supa De Varza Dulce Cu Smintina
Supa De Legume
Supa De Conopida Cu Unt
Supa-crema De Telina
Supa De Cartofi Pasata
Supa-crema De Conopida
 

Top Retete Culinare