Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciorba De Cartofi Cu Carne De Pui

Ingrediente
3 pulpe superioare de pui; 4 cartofi; 2 morcovi; o ceapa mai mica;1 lingura faina, 1 lingura ulei;smantana; boia; piper ;sare

Preparare
Se curata carnea de pielite si se taie pe lung in 2 bucati; intr-o oala se pune ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele la calit. Se pune carnea intr-o tigaie si se prajeste pana se topeste grasimea si devine usor aurie. Se adauga carnea in oala si se condimenteaza cu boia, sare si piper dupa care se toarna 2-3 l apa. Se lasa sa sa fiarba la foc mic pana carnea e aproape fiarta dupa care se adauga cartofii taiati cubulete.Cand cartofii sunt fierti se face un rantas din faina si ulei si se adauga la supa.

Servire
Se serveste cu smantana sau patrunjel verde tocat marunt.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Ciorbe

Ciorba De Potroace Acrita Cu Varza
Ciorba Taraneasca Cu Carne
Ciorba De Crenvursti Cu Iaurt
Ciorba Greceasca
Ciorba De Cartofi Si Fasole Verde
Ciorba De Miel Cu Smintina Si Zeama De Lamiie
Ciorba De Burta Cu Legume
Ciorba De Perisoare Cu Zeama De Varza
Ciorba De Varza Dulce
Ciorba De Perisoare Cu Varza Murata Si Marar
Ciorba De Carne De Porc
Ciorba De Potroace Cu Orez
Ciorba De Burta Si Picior De Vitel
Ciorba De Perisoare De Pasare
Ciorba De Fasole Verde Grasa
Ciorba De Fasole Uscata
Ciorba De Vitel Cu Varza
Ciorba De Bucatele
Ciorba De Peste Cu Hrean
Ciorba De Carne De Vitel
 

Top Retete Culinare