Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciorba De Cartofi Cu Carne De Pui

Ingrediente
3 pulpe superioare de pui; 4 cartofi; 2 morcovi; o ceapa mai mica;1 lingura faina, 1 lingura ulei;smantana; boia; piper ;sare

Preparare
Se curata carnea de pielite si se taie pe lung in 2 bucati; intr-o oala se pune ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele la calit. Se pune carnea intr-o tigaie si se prajeste pana se topeste grasimea si devine usor aurie. Se adauga carnea in oala si se condimenteaza cu boia, sare si piper dupa care se toarna 2-3 l apa. Se lasa sa sa fiarba la foc mic pana carnea e aproape fiarta dupa care se adauga cartofii taiati cubulete.Cand cartofii sunt fierti se face un rantas din faina si ulei si se adauga la supa.

Servire
Se serveste cu smantana sau patrunjel verde tocat marunt.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Ciorbe

Ciorbita De Fasole Verde, Vitel Si Sunculita Afumata
Ciorba Cu Cirnati Afumati Si Otet
Ciorba Banateana
Supa Crema De Oua
Ciorba De Burta De Vaca
Ciorba De Crenvursti Cu Iaurt
Ciorbita De Vacuta
Ciorba Ruseasca Fara Carne
Ciorba De Loboda Cu Orez Si Smintina
Ciorba De Burta "complex"
Ciorba De Potroace Cu Zeama De Varza
Ciorba De Burta Mama
Ciorba De Oase De Porc
Ciorba De Berbec (reteta Araba)
Ciorba De Cartofi Acrita
Ciorba De Carne De Porc
Ciorba De Maruntaie De Pasare
Ciorba De Potroace Cu Leustean
Ciorba De Afumatura In Oala Sub Presiune
Ciorba De Loboda
 

Top Retete Culinare