Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciorba De Cartofi Cu Carne De Pui

Ingrediente
3 pulpe superioare de pui; 4 cartofi; 2 morcovi; o ceapa mai mica;1 lingura faina, 1 lingura ulei;smantana; boia; piper ;sare

Preparare
Se curata carnea de pielite si se taie pe lung in 2 bucati; intr-o oala se pune ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele la calit. Se pune carnea intr-o tigaie si se prajeste pana se topeste grasimea si devine usor aurie. Se adauga carnea in oala si se condimenteaza cu boia, sare si piper dupa care se toarna 2-3 l apa. Se lasa sa sa fiarba la foc mic pana carnea e aproape fiarta dupa care se adauga cartofii taiati cubulete.Cand cartofii sunt fierti se face un rantas din faina si ulei si se adauga la supa.

Servire
Se serveste cu smantana sau patrunjel verde tocat marunt.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Ciorbe

Ciorba De Conopida
Ciorba De Loboda Cu Orez Si Smintina
Ciorba De Post Cu Stevie
Ciorba De Varza Murata Sau Dulce
Ciorba De Zarzavat Cu Zeama De Varza
Ciorba De Fasole Uscata Cu Marar "corcodusa"
Ciorba Cu Cirnati Afumati Si Otet
Ciorba De Burta "complex"
Ciorba De Pui
Ciorba De Dovleac
Ciorba De Carne De Vitel
Ciorba De Cartofi Cu Iaurt
Ciorba Ruseasca Cu Carne
Ciorba De Perisoare A La Grec
Ciorba De Maruntaie De Miel
Ciorba De Cartofi Si Fasole Verde
Ciorba De Potroace
Ciorba De Perisoare De Pasare
Ciorba De Crap
Ciorba De Fasole Verde Grasa
 

Top Retete Culinare