Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos Alb Pentru Carne Fiarta

Ingrediente
o lingura faina, 2 linguri unt, 1 1/2 pahar supa de carne, 1 galbenus de ou

Preparare
O lingura de faina se rumeneste usor cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu supa de carne strecurata, in care a fiert iepure de casa, gaina, carne de berbec sau de vitel si se fierbe la foc slab timp de 5-10 minute. Dupa aceea, sosul se ia de pe foc se adauga un galbenus de ou batut intr-un pahar cu putin sos, se sareaza dupa gust se adauga o bucatica de unt si se amesteca.

Servire
Se serveste la diferite feluri de carne fiarta

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos Alb Pentru Carne Fiarta
Sos Pentru Fripturi
Sos De Visine
Sos Mornay
Sos Olandez
Sos De Vanilie Si Cu Lapte
Sos Muselin
Sos Alb Pentru Peste
Sos Frantuzesc
Sos De Migdale Frantuzesc
Sos Alb-rece
Sos De Smintina Si Cascaval
Sos Maionez Cu Frisca
Esenta De Ciuperci
Sos De Lamiie
Sos De Vin Pentru Peste Rasol
Sos Bechamel
Sos Bechamel Original
Sos Anghemaht
Sos De Iaurt
 

Top Retete Culinare