Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos Alb Pentru Carne Fiarta

Ingrediente
o lingura faina, 2 linguri unt, 1 1/2 pahar supa de carne, 1 galbenus de ou

Preparare
O lingura de faina se rumeneste usor cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu supa de carne strecurata, in care a fiert iepure de casa, gaina, carne de berbec sau de vitel si se fierbe la foc slab timp de 5-10 minute. Dupa aceea, sosul se ia de pe foc se adauga un galbenus de ou batut intr-un pahar cu putin sos, se sareaza dupa gust se adauga o bucatica de unt si se amesteca.

Servire
Se serveste la diferite feluri de carne fiarta

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos De Iaurt
Sos Olandez
Sos De Mere
Sos De Mozarella
Sos De Smintina Cu Zeama De Lamiie
Sos Maioneza
Sos De Vin Pentru Peste Rasol
Esenta De Ciuperci
Sos De Marar Cu Smintina
Sos Muselin (imitatie)
Sos De Lamiie
Sos Pentru Fripturi
Extracte De Oase
Sos Alb Simplu
Sos Alb-rece
Sos Maionez Cu Frisca
Extract De Ciuperci
Sos De Smintina Cu Unt
Sos Delicios
Sos Tartar
 

Top Retete Culinare