Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos Muselin

Ingrediente
150-200 gr. unt proaspat, 3 galbenusuri crude, sare, 1 lingura zeama de lamiie

Preparare
Se freaca totul intr-un vas care se asaza apoi in alt vas mai mare plin cu apa si se tine p masina. Se continua sa se frece pina ce continutul se infierbinta si capata consistenta unei maioneze. Pentru ca sa fie cit mai fin si mai gustos, in momentul cind se serveste se amesteca cu 3-4 linguri de frisca nebatuta.

Servire
Se serveste pe linga sparanghel, rasol de gaina, creier, limba etc

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos Tartar
Sos Din Sunca, Vin Alb Si Cimbru
Sos Mornay
Sos Alb-rece
Sos Alb
Ciulama De Ciuperci (a La Delia)
Sos De Smintina
Sos Bechamel Original
Sos Alb Cu Parmezan
Sos De Mere
Sos Maioneza
Sos Din Unt Si Nucsoara
Sos De Maioneza Cu Lapte
Sos De Visine
Sos Alb Pentru Salata Orientala
Sos Frantuzesc
Extracte De Oase
Sos De Mozarella
Sos Anghemaht
Sos De Lamiie
 

Top Retete Culinare