Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos Muselin

Ingrediente
150-200 gr. unt proaspat, 3 galbenusuri crude, sare, 1 lingura zeama de lamiie

Preparare
Se freaca totul intr-un vas care se asaza apoi in alt vas mai mare plin cu apa si se tine p masina. Se continua sa se frece pina ce continutul se infierbinta si capata consistenta unei maioneze. Pentru ca sa fie cit mai fin si mai gustos, in momentul cind se serveste se amesteca cu 3-4 linguri de frisca nebatuta.

Servire
Se serveste pe linga sparanghel, rasol de gaina, creier, limba etc

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos De Smintina
Sos Pentru Salata De Peste
Sos De Lamiie
Sos De Iaurt
Sos De Migdale Frantuzesc
Sos De Unt Si Miere
Ciulama De Ciuperci (a La Delia)
Sos De Vanilie Si Cu Lapte
Sos Muselin (imitatie)
Sos De Mere
Sos Maionez Cu Frisca
Sos De Sardele De Lissa
Sos De Iaurt Cu Mustar
Sos Pentru Fripturi
Sos Tartar
Esenta De Ciuperci Cu Vin
Sos De Smintina Cu Unt
Sos Mexican Cu Ardei Iute Si Branza Topita
Sos Muselin
Sos Din Sunca, Vin Alb Si Cimbru
 

Top Retete Culinare