Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos Muselin

Ingrediente
150-200 gr. unt proaspat, 3 galbenusuri crude, sare, 1 lingura zeama de lamiie

Preparare
Se freaca totul intr-un vas care se asaza apoi in alt vas mai mare plin cu apa si se tine p masina. Se continua sa se frece pina ce continutul se infierbinta si capata consistenta unei maioneze. Pentru ca sa fie cit mai fin si mai gustos, in momentul cind se serveste se amesteca cu 3-4 linguri de frisca nebatuta.

Servire
Se serveste pe linga sparanghel, rasol de gaina, creier, limba etc

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Ciulama De Ciuperci (a La Delia)
Sos De Vin Pentru Peste Rasol
Sos Frantuzesc
Sos De Unt Si Miere
Sos De Sardele De Lissa
Sos De Lapte
Sos Bechamel
Sos Alb-rece
Sos Olandez
Sos Muselin
Sos Din Sunca, Vin Alb Si Cimbru
Sos Pentru Fripturi
Sos De Smintina Cu Unt
Sos Din Castrevete Si Mustar
Esenta De Ciuperci
Sos Alb
Sos Din Unt Si Nucsoara
Sos Alb Pentru Carne Fiarta
Sos De Mere
Esenta De Ciuperci Cu Vin
 

Top Retete Culinare