Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos De Vin Pentru Peste Rasol

Ingrediente
50 g unt sau untdelemn, 30 g faina, 2 galbenusuri, 100 ml smintina, 200 ml vin alb sec, 1/2 l supa in care a fiert pestele

Preparare
Faina si untul sau untdelemnul se infierbinta intr-o cratita un minut la foc mic, se sting cu supa fierbinte, adaugata in 2-3 rinduri, amestecind bine pina se desfac cocoloasele si la urmp se toarna vinul. Se lasa sa fiarba 2-3 clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia de pe foc. Galbenusurile se freaca cu smintina si, facultativ, se pune o lingurita cu mustar; totul se amesteca cu sosul fierbinte. Pentru aroma, se adauga marar, patrunjel, tarhon, dupa gust.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos Mornay
Sos De Mozarella
Sos Bechamel Original
Sos De Lamiie
Sos Alb Simplu
Sos De Smintina Si Cascaval
Sos De Maioneza Cu Lapte
Sos Alb Pentru Peste
Sos De Marar
Sos De Hrean Cu Smintina
Sos Frantuzesc
Sos Alb Pentru Carne Fiarta
Sos De Cartofi
Sos De Mere
Sos De Iaurt
Sos Din Sunca, Vin Alb Si Cimbru
Esenta De Ciuperci Cu Vin
Sos De Visine
Sos Alb Cu Parmezan
Sos De Mustar Cu Tarhon
 

Top Retete Culinare