Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos Tartar

Ingrediente
1 foaie de dafin, 3-4 boabe de piper, 1 lingurita de otet, sare, 2 galbenusuri crude, 200 g unt, 1 lingurita mustar, 2 castraveciori mici

Preparare
Se fierbe 100 g apa cu foaia de dafin, boabele de piper si otetul. Se freaca galbenusurile cu putina sare. se adauga apa strecurata in care au fiert mirodeniile si se amesteca mereu. Se pune pe baia de apa si se continua batutul pina ce sosul incepe sa se lege. Se adauga untul proaspat. Se bate mereu si cind sosul este gata sa fiarba, se adauga mustarul si castraveciorii curatati de coaja si taiati cuburi cit mai mici. Se amesteca.

Servire
Se serveste fierbinte.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos De Marar
Sos De Lamiie
Sos Din Castrevete Si Mustar
Sos De Smintina Cu Zeama De Lamiie
Sos De Vanilie Si Cu Lapte
Sos De Lapte
Sos De Hrean Cu Smintina
Sos De Mustar Cu Tarhon
Sos De Vin Pentru Peste Rasol
Sos De Mere
Sos Pentru Salata De Peste
Sos Bechamel Original
Sos Tartar
Sos Muselin (imitatie)
Extract De Ciuperci
Esenta De Ciuperci Cu Vin
Sos Alb Pentru Peste
Sos De Iaurt Cu Mustar
Sos De Cartofi
Sos Alb-rece
 

Top Retete Culinare