Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Extracte De Oase

Ingrediente
Oase de vita

Preparare
Pentru sosurile reci este necesar extract de oase. El se face din oase de porc, vita sau vanat. Oasele se scurata bune de resturile de carne si se spala bine. Se pun la cupror sa se rumeneasca bine. Se scot si se scurg de grasime si se curata de resturile de carne si se punintr-o oala mai mare cu multa apa si se pun la coc mic circa 15-16 ore. Se strecoara in alt vas si dupa ce s-a racit se aduma grasime de deasupra. Se pune din nou la fiert la foc foarte mic pe o caramida ca sa nu bata focul direct in vas si sa fie caldura repartizata in mod egal pe toata suprafata fundului vasului. Cand acest lichid devine cleios se pune in vase de inox inchise si se pastreaza la rece in frigider pana la folosire. ATENTIE! Nu se pune sare la preparare si nici dupa.

Servire
Pentru prepararea sosurilor reci

Durata
16 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Esenta De Ciuperci
Sos Muselin (imitatie)
Sos Alb Pentru Peste
Sos Anghemaht
Sos Alb Dietetic
Sos Bechamel Original
Sos Espagnole
Sos Alb Cu Parmezan
Sos De Smintina Si Cascaval
Sos Delicios
Sos De Iaurt
Sos De Visine
Sos De Smintina
Sos Alb
Sos Din Castrevete Si Mustar
Sos De Lapte
Sos De Vanilie Si Cu Lapte
Sos Alb-rece
Sos Din Unt Si Nucsoara
Sos Pentru Salata De Peste
 

Top Retete Culinare