Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Extracte De Oase

Ingrediente
Oase de vita

Preparare
Pentru sosurile reci este necesar extract de oase. El se face din oase de porc, vita sau vanat. Oasele se scurata bune de resturile de carne si se spala bine. Se pun la cupror sa se rumeneasca bine. Se scot si se scurg de grasime si se curata de resturile de carne si se punintr-o oala mai mare cu multa apa si se pun la coc mic circa 15-16 ore. Se strecoara in alt vas si dupa ce s-a racit se aduma grasime de deasupra. Se pune din nou la fiert la foc foarte mic pe o caramida ca sa nu bata focul direct in vas si sa fie caldura repartizata in mod egal pe toata suprafata fundului vasului. Cand acest lichid devine cleios se pune in vase de inox inchise si se pastreaza la rece in frigider pana la folosire. ATENTIE! Nu se pune sare la preparare si nici dupa.

Servire
Pentru prepararea sosurilor reci

Durata
16 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos Alb Dietetic
Sos De Vin Pentru Peste Rasol
Sos Pentru Salata De Peste
Sos Tartar
Sos De Maioneza Cu Lapte
Extract De Ciuperci
Sos De Cartofi
Sos Anghemaht
Sos Alb Cu Parmezan
Sos Maioneza
Sos De Iaurt Cu Mustar
Sos De Lamiie
Sos De Vanilie Si Cu Lapte
Sos Alb Simplu
Sos Mexican Cu Ardei Iute Si Branza Topita
Sos De Iaurt
Sos De Marar Cu Smintina
Sos De Smintina Si Cascaval
Sos De Visine
Sos Muselin (imitatie)
 

Top Retete Culinare