Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Extracte De Oase

Ingrediente
Oase de vita

Preparare
Pentru sosurile reci este necesar extract de oase. El se face din oase de porc, vita sau vanat. Oasele se scurata bune de resturile de carne si se spala bine. Se pun la cupror sa se rumeneasca bine. Se scot si se scurg de grasime si se curata de resturile de carne si se punintr-o oala mai mare cu multa apa si se pun la coc mic circa 15-16 ore. Se strecoara in alt vas si dupa ce s-a racit se aduma grasime de deasupra. Se pune din nou la fiert la foc foarte mic pe o caramida ca sa nu bata focul direct in vas si sa fie caldura repartizata in mod egal pe toata suprafata fundului vasului. Cand acest lichid devine cleios se pune in vase de inox inchise si se pastreaza la rece in frigider pana la folosire. ATENTIE! Nu se pune sare la preparare si nici dupa.

Servire
Pentru prepararea sosurilor reci

Durata
16 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos Espagnole
Sos De Mozarella
Esenta De Ciuperci
Ciulama De Ciuperci (a La Delia)
Sos De Mere
Sos Alb Simplu
Sos De Maioneza Cu Lapte
Sos Delicios
Esenta De Ciuperci Cu Vin
Sos De Marar
Sos Alb Pentru Salata Orientala
Sos De Smintina Cu Unt
Sos Din Sunca, Vin Alb Si Cimbru
Sos Alb Cu Parmezan
Extracte De Oase
Sos De Smintina Si Cascaval
Sos De Hrean Cu Smintina
Sos Frantuzesc
Sos De Iaurt
Sos De Smintina
 

Top Retete Culinare