Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos Anghemaht

Ingrediente
1-2 lamii, 1 lingura faina, 1 lingura unt, zeama de lamiie, sare

Preparare
Se prepara un sos alb stins cu zeama de carne de vitel sau de pasare. Se adauga zeama de lamiie si felii de lamiie fara coaja.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Extracte De Oase
Sos De Lapte
Sos De Unt Si Miere
Sos De Hrean Cu Smintina
Sos De Mere
Sos Bechamel
Sos De Vin Pentru Peste Rasol
Sos Alb Cu Parmezan
Sos Bechamel Original
Sos Pentru Fripturi
Sos Mornay
Sos De Smintina Cu Unt
Sos De Marar
Sos Tartar
Sos Alb Pentru Carne Fiarta
Sos Maionez Cu Frisca
Sos Frantuzesc
Sos De Visine
Sos Muselin (imitatie)
Sos Muselin
 

Top Retete Culinare