Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos Anghemaht

Ingrediente
1-2 lamii, 1 lingura faina, 1 lingura unt, zeama de lamiie, sare

Preparare
Se prepara un sos alb stins cu zeama de carne de vitel sau de pasare. Se adauga zeama de lamiie si felii de lamiie fara coaja.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos Anghemaht
Sos Mexican Cu Ardei Iute Si Branza Topita
Sos De Smintina Cu Unt
Sos De Smintina Cu Zeama De Lamiie
Sos Frantuzesc
Ciulama De Ciuperci (a La Delia)
Sos Muselin (imitatie)
Sos Din Castrevete Si Mustar
Extract De Ciuperci
Sos Alb-rece
Sos Alb Pentru Carne Fiarta
Sos Bechamel
Sos De Marar
Sos De Mozarella
Sos Pentru Salata De Peste
Sos De Smintina Si Cascaval
Sos De Lamiie
Sos Maionez Cu Frisca
Sos De Iaurt Cu Mustar
Sos Olandez
 

Top Retete Culinare