Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos Anghemaht

Ingrediente
1-2 lamii, 1 lingura faina, 1 lingura unt, zeama de lamiie, sare

Preparare
Se prepara un sos alb stins cu zeama de carne de vitel sau de pasare. Se adauga zeama de lamiie si felii de lamiie fara coaja.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos Alb Pentru Carne Fiarta
Sos Muselin
Sos De Sardele De Lissa
Esenta De Ciuperci Cu Vin
Sos De Lamiie
Sos Alb Pentru Peste
Sos Pentru Fripturi
Sos Maioneza
Sos Bechamel
Sos Maionez Cu Frisca
Ciulama De Ciuperci (a La Delia)
Sos Anghemaht
Sos Mexican Cu Ardei Iute Si Branza Topita
Sos Tartar
Sos Muselin (imitatie)
Sos De Vin Pentru Peste Rasol
Sos De Marar
Sos De Visine
Sos Bechamel Original
Sos Mornay
 

Top Retete Culinare