Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos Alb-rece

Ingrediente
50 g unt, 1 lingura faina, 1 ceasca lapte, 100g smintina, sare, piper, 1 ceasca aspic

Preparare
Se topeste untul. Se adauga faina, sare, piper. Se amesteca bine. Se toarna laptele si smintina amestecind mereu. La sfirsit se adauga aspicul care se topeste in sos fara sa mai fiarba. Se da deoparte, se serveste rece. Sosul se intareste. Se poate intrebuinta pentru imbracatul unei pasari fierte sau fripte. In acest caz se toarna cald si se lasa apoi sa se raceasca totul.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos De Smintina Si Cascaval
Sos De Sardele De Lissa
Sos Maionez Cu Frisca
Sos De Marar Cu Smintina
Sos Alb
Sos Anghemaht
Sos Maioneza
Sos Din Castrevete Si Mustar
Sos Olandez
Sos De Migdale Frantuzesc
Sos Alb Simplu
Ciulama De Ciuperci (a La Delia)
Sos De Marar
Sos De Iaurt Cu Mustar
Sos De Lapte
Sos De Smintina Cu Unt
Sos De Cartofi
Sos De Iaurt
Sos Espagnole
Esenta De Ciuperci Cu Vin
 

Top Retete Culinare