Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos Alb-rece

Ingrediente
50 g unt, 1 lingura faina, 1 ceasca lapte, 100g smintina, sare, piper, 1 ceasca aspic

Preparare
Se topeste untul. Se adauga faina, sare, piper. Se amesteca bine. Se toarna laptele si smintina amestecind mereu. La sfirsit se adauga aspicul care se topeste in sos fara sa mai fiarba. Se da deoparte, se serveste rece. Sosul se intareste. Se poate intrebuinta pentru imbracatul unei pasari fierte sau fripte. In acest caz se toarna cald si se lasa apoi sa se raceasca totul.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos Muselin
Sos Maionez Cu Frisca
Sos De Mustar Cu Tarhon
Sos Alb Pentru Salata Orientala
Sos Din Castrevete Si Mustar
Sos De Maioneza Cu Lapte
Sos De Smintina
Sos Mornay
Extract De Ciuperci
Esenta De Ciuperci Cu Vin
Sos De Iaurt
Sos De Lapte
Sos De Cartofi
Sos Alb Pentru Carne Fiarta
Extracte De Oase
Sos Alb Simplu
Sos De Marar Cu Smintina
Sos De Hrean Cu Smintina
Sos De Migdale Frantuzesc
Sos Alb Cu Parmezan
 

Top Retete Culinare