Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos Pentru Fripturi

Ingrediente
2 linguri smintina , faina, zeama de lamiie

Preparare
In sosul scurs de la friptura, de la care s-a ridicat grasimea, se adauga doua linguri de smintina, amestecata cu un virf de cutit de faina. Se pune sa mai dea un clocot, apoi se adauga zeama de lamiie si se serveste la friptura. Acest sos se poate lega cu faina amestecata cu apa si se fierbe intotdeauna in tava in care s-a fript carnea, in timp ce carnea se taie si se asaza in farfuria de servit. Dupa gust, se pot adauga in sos mere rase.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos Maionez Cu Frisca
Esenta De Ciuperci Cu Vin
Sos De Marar Cu Smintina
Sos Maioneza
Sos De Maioneza Cu Lapte
Sos Muselin (imitatie)
Sos Mornay
Extracte De Oase
Sos Espagnole
Sos Tartar
Sos De Migdale Frantuzesc
Sos Pentru Salata De Peste
Sos Olandez
Sos De Smintina Si Cascaval
Sos Din Unt Si Nucsoara
Sos De Lapte
Sos De Mustar Cu Tarhon
Sos Bechamel Original
Sos Frantuzesc
Sos Bechamel
 

Top Retete Culinare