Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos Pentru Fripturi

Ingrediente
2 linguri smintina , faina, zeama de lamiie

Preparare
In sosul scurs de la friptura, de la care s-a ridicat grasimea, se adauga doua linguri de smintina, amestecata cu un virf de cutit de faina. Se pune sa mai dea un clocot, apoi se adauga zeama de lamiie si se serveste la friptura. Acest sos se poate lega cu faina amestecata cu apa si se fierbe intotdeauna in tava in care s-a fript carnea, in timp ce carnea se taie si se asaza in farfuria de servit. Dupa gust, se pot adauga in sos mere rase.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos De Visine
Sos De Marar Cu Smintina
Sos Din Unt Si Nucsoara
Sos Mexican Cu Ardei Iute Si Branza Topita
Sos De Maioneza Cu Lapte
Sos Pentru Salata De Peste
Sos Maioneza
Sos De Smintina Si Cascaval
Sos De Vin Pentru Peste Rasol
Sos De Lamiie
Sos Bechamel
Sos De Hrean Cu Smintina
Sos De Migdale Frantuzesc
Sos Din Sunca, Vin Alb Si Cimbru
Sos Bechamel Original
Sos De Mozarella
Sos De Mere
Sos Frantuzesc
Sos Muselin
Extract De Ciuperci
 

Top Retete Culinare