Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos De Sardele De Lissa

Ingrediente
unt, faina, o ceapa, 2-3 sardele de Lissa, zeama de carne, capere, piper, otet

Preparare
Se face un rantas putin rumenit dintr-o lingura de unt, o lingura de faina si o ceapa taiata marunt. Se curata 2-3 sardele de Lissa, se taie marunt. Se amesteca bine cu rantasul, se stinge cu 2-3 cesti de zeama de carne clocotita. Se trece amestecul prin sita rara. Inainte de a se servi, se adauga putine capere

Servire
Se serveste cald.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos De Iaurt
Sos Alb Simplu
Sos De Smintina Si Cascaval
Sos Pentru Salata De Peste
Sos De Mustar Cu Tarhon
Sos De Unt Si Miere
Sos De Iaurt Cu Mustar
Sos De Marar
Sos Anghemaht
Ciulama De Ciuperci (a La Delia)
Sos Din Unt Si Nucsoara
Sos Pentru Fripturi
Sos Alb Cu Parmezan
Sos Alb-rece
Sos Espagnole
Sos De Mere
Sos De Mozarella
Sos De Hrean Cu Smintina
Sos Olandez
Esenta De Ciuperci
 

Top Retete Culinare