Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos De Sardele De Lissa

Ingrediente
unt, faina, o ceapa, 2-3 sardele de Lissa, zeama de carne, capere, piper, otet

Preparare
Se face un rantas putin rumenit dintr-o lingura de unt, o lingura de faina si o ceapa taiata marunt. Se curata 2-3 sardele de Lissa, se taie marunt. Se amesteca bine cu rantasul, se stinge cu 2-3 cesti de zeama de carne clocotita. Se trece amestecul prin sita rara. Inainte de a se servi, se adauga putine capere

Servire
Se serveste cald.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos De Smintina
Sos Mexican Cu Ardei Iute Si Branza Topita
Extracte De Oase
Sos Frantuzesc
Sos Delicios
Sos Pentru Fripturi
Sos De Mere
Sos De Unt Si Miere
Sos De Smintina Cu Unt
Esenta De Ciuperci
Sos Bechamel Original
Sos De Mozarella
Sos De Hrean Cu Smintina
Sos De Visine
Esenta De Ciuperci Cu Vin
Sos Alb Cu Parmezan
Sos Alb-rece
Sos Pentru Salata De Peste
Sos Mornay
Sos Din Sunca, Vin Alb Si Cimbru
 

Top Retete Culinare