Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos De Sardele De Lissa

Ingrediente
unt, faina, o ceapa, 2-3 sardele de Lissa, zeama de carne, capere, piper, otet

Preparare
Se face un rantas putin rumenit dintr-o lingura de unt, o lingura de faina si o ceapa taiata marunt. Se curata 2-3 sardele de Lissa, se taie marunt. Se amesteca bine cu rantasul, se stinge cu 2-3 cesti de zeama de carne clocotita. Se trece amestecul prin sita rara. Inainte de a se servi, se adauga putine capere

Servire
Se serveste cald.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos Bechamel Original
Sos De Marar Cu Smintina
Sos De Lamiie
Sos De Mere
Sos De Vin Pentru Peste Rasol
Sos De Smintina Si Cascaval
Sos Espagnole
Extracte De Oase
Sos Olandez
Sos Bechamel
Sos De Sardele De Lissa
Sos Din Unt Si Nucsoara
Sos Alb Pentru Carne Fiarta
Sos De Smintina
Sos Muselin
Sos De Mustar Cu Tarhon
Sos Maionez Cu Frisca
Sos De Smintina Cu Zeama De Lamiie
Sos Din Castrevete Si Mustar
Sos De Migdale Frantuzesc
 

Top Retete Culinare