Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos De Sardele De Lissa

Ingrediente
unt, faina, o ceapa, 2-3 sardele de Lissa, zeama de carne, capere, piper, otet

Preparare
Se face un rantas putin rumenit dintr-o lingura de unt, o lingura de faina si o ceapa taiata marunt. Se curata 2-3 sardele de Lissa, se taie marunt. Se amesteca bine cu rantasul, se stinge cu 2-3 cesti de zeama de carne clocotita. Se trece amestecul prin sita rara. Inainte de a se servi, se adauga putine capere

Servire
Se serveste cald.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos De Smintina Cu Unt
Sos De Mustar Cu Tarhon
Sos Pentru Salata De Peste
Sos Din Castrevete Si Mustar
Sos De Visine
Sos De Smintina Cu Zeama De Lamiie
Sos Alb-rece
Esenta De Ciuperci Cu Vin
Ciulama De Ciuperci (a La Delia)
Sos De Lapte
Sos Bechamel Original
Sos Pentru Fripturi
Sos Din Unt Si Nucsoara
Sos Alb Dietetic
Sos Mexican Cu Ardei Iute Si Branza Topita
Sos De Marar Cu Smintina
Sos Olandez
Sos Alb Simplu
Sos Alb Pentru Carne Fiarta
Esenta De Ciuperci
 

Top Retete Culinare