Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos Alb Pentru Peste

Ingrediente
sos alb (1 lingura unt, 1 lingura faina, apa), 100g cascaval, 200g ciuperci, 3-4 linguri smintina, 1 lingura unt

Preparare
Se prepara un sos alb care se stinge cu zeama de peste si lapte. Se fierbe bine, se trece prin sita, se adauga putin cascaval ras, ciuperci inabusite in unt, putina smintina. In cazul in care nu se poate trece prin sita, se freaca mai mult si repede.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos Alb-rece
Sos De Maioneza Cu Lapte
Sos Muselin
Sos Alb Dietetic
Sos Espagnole
Sos De Vanilie Si Cu Lapte
Sos Pentru Fripturi
Sos Alb Pentru Peste
Sos Din Unt Si Nucsoara
Sos De Vin Pentru Peste Rasol
Sos De Smintina Si Cascaval
Extract De Ciuperci
Sos De Smintina
Sos De Migdale Frantuzesc
Sos Frantuzesc
Sos De Marar
Sos Bechamel
Sos De Smintina Cu Unt
Sos De Mere
Sos Anghemaht
 

Top Retete Culinare