Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos Alb Pentru Peste

Ingrediente
sos alb (1 lingura unt, 1 lingura faina, apa), 100g cascaval, 200g ciuperci, 3-4 linguri smintina, 1 lingura unt

Preparare
Se prepara un sos alb care se stinge cu zeama de peste si lapte. Se fierbe bine, se trece prin sita, se adauga putin cascaval ras, ciuperci inabusite in unt, putina smintina. In cazul in care nu se poate trece prin sita, se freaca mai mult si repede.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Extracte De Oase
Sos Muselin
Sos De Marar
Sos De Mozarella
Sos De Smintina Cu Zeama De Lamiie
Sos Alb Pentru Carne Fiarta
Sos De Iaurt Cu Mustar
Sos De Marar Cu Smintina
Sos De Iaurt
Sos De Lamiie
Sos Din Unt Si Nucsoara
Sos Pentru Fripturi
Sos Pentru Salata De Peste
Sos Maionez Cu Frisca
Sos De Smintina Cu Unt
Sos Alb Pentru Salata Orientala
Sos De Vin Pentru Peste Rasol
Extract De Ciuperci
Sos Espagnole
Sos Delicios
 

Top Retete Culinare