Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos Alb Pentru Peste

Ingrediente
sos alb (1 lingura unt, 1 lingura faina, apa), 100g cascaval, 200g ciuperci, 3-4 linguri smintina, 1 lingura unt

Preparare
Se prepara un sos alb care se stinge cu zeama de peste si lapte. Se fierbe bine, se trece prin sita, se adauga putin cascaval ras, ciuperci inabusite in unt, putina smintina. In cazul in care nu se poate trece prin sita, se freaca mai mult si repede.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos Muselin (imitatie)
Extracte De Oase
Sos Alb Pentru Carne Fiarta
Sos De Maioneza Cu Lapte
Sos De Iaurt Cu Mustar
Sos De Smintina Si Cascaval
Sos De Lapte
Sos Olandez
Sos Bechamel Original
Sos De Migdale Frantuzesc
Extract De Ciuperci
Esenta De Ciuperci
Sos Bechamel
Sos Alb Pentru Salata Orientala
Sos De Smintina
Sos Alb Cu Parmezan
Sos Anghemaht
Sos Maioneza
Ciulama De Ciuperci (a La Delia)
Sos De Mozarella
 

Top Retete Culinare