Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos Alb Pentru Peste

Ingrediente
sos alb (1 lingura unt, 1 lingura faina, apa), 100g cascaval, 200g ciuperci, 3-4 linguri smintina, 1 lingura unt

Preparare
Se prepara un sos alb care se stinge cu zeama de peste si lapte. Se fierbe bine, se trece prin sita, se adauga putin cascaval ras, ciuperci inabusite in unt, putina smintina. In cazul in care nu se poate trece prin sita, se freaca mai mult si repede.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos Tartar
Sos De Hrean Cu Smintina
Sos De Lamiie
Sos Bechamel Original
Sos Maionez Cu Frisca
Sos De Lapte
Sos Maioneza
Sos Alb
Sos De Smintina
Sos Anghemaht
Sos Mexican Cu Ardei Iute Si Branza Topita
Esenta De Ciuperci
Sos Alb Pentru Carne Fiarta
Sos De Smintina Cu Unt
Sos De Mustar Cu Tarhon
Sos Espagnole
Sos De Visine
Sos Muselin
Sos De Maioneza Cu Lapte
Sos De Iaurt Cu Mustar
 

Top Retete Culinare