Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sos Alb Pentru Peste

Ingrediente
sos alb (1 lingura unt, 1 lingura faina, apa), 100g cascaval, 200g ciuperci, 3-4 linguri smintina, 1 lingura unt

Preparare
Se prepara un sos alb care se stinge cu zeama de peste si lapte. Se fierbe bine, se trece prin sita, se adauga putin cascaval ras, ciuperci inabusite in unt, putina smintina. In cazul in care nu se poate trece prin sita, se freaca mai mult si repede.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Sosuri Albe

Sos Alb Pentru Carne Fiarta
Sos Delicios
Sos Alb Cu Parmezan
Sos Bechamel
Ciulama De Ciuperci (a La Delia)
Sos De Maioneza Cu Lapte
Esenta De Ciuperci
Sos De Smintina Si Cascaval
Sos Tartar
Sos Pentru Salata De Peste
Sos Mexican Cu Ardei Iute Si Branza Topita
Sos Din Castrevete Si Mustar
Sos Maionez Cu Frisca
Esenta De Ciuperci Cu Vin
Sos Muselin
Extracte De Oase
Sos Alb Pentru Peste
Sos De Sardele De Lissa
Sos De Visine
Sos De Smintina
 

Top Retete Culinare