Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cruditati De Sezon

Ingrediente
1 capatana salata verde, 1 legatura ceapa verde, 1 praz sau 1-2 bucati usturoi verde, 1-2 rosii, 5-6 ridichi de luna, 100g sunca, 100g parmezam, 1 pahar iaurt, 1 legatura verdeata

Preparare
Se spala salata verde si se rup frunzele in bucatele mici, se taie ridichile si ceapa verde in rondele subtiri, se taie sunca si rosiile in cubulete si se amesteca toate intr-o salatiera; separat se amesteca parmezamul cu iaurtul si usturoiul sau prazul taiat rondele ( se poate adauga 1 ligura ulei masline si zeama de la o lamaie ) si se toarna peste salata. Se da la rece 15-20 minute. Important este sa nu se amestece sosul de iaurt cu restul salatei decat inaintea servirii.

Servire
Se serveste ca atare sau alaturi de o friptura rece de miel sau pui.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Salate Reci

Salata De "melcisori"
Salata De Ciuperci Cu Mujdei De Usturoi
Tzatziki
Boabe Cu Maioneza
Salata De Ceapa Cu Brinza Si Sunca
Salata De Dovlecei Cu Oua
Salata De Boeuf
Guacamole (salata De Avocado)
Salata De Varza Alba Cu Smintina
Salata Cu Iaurt
Salata O Mie De Gusturi
Salata Mimoza
Curcubeu
Salata De Ceapa Verde Cu Oua
Salata Bulgareasca
Salata Cezar Cu Macaroane Si Pui
Salata De Varza Surpriza
Salata De Andive
Salata De Cartofi Cu Sos De Mustar Fiert
Salata De Cartofi Cu Mustar Si Smintina
 

Top Retete Culinare