Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cruditati De Sezon

Ingrediente
1 capatana salata verde, 1 legatura ceapa verde, 1 praz sau 1-2 bucati usturoi verde, 1-2 rosii, 5-6 ridichi de luna, 100g sunca, 100g parmezam, 1 pahar iaurt, 1 legatura verdeata

Preparare
Se spala salata verde si se rup frunzele in bucatele mici, se taie ridichile si ceapa verde in rondele subtiri, se taie sunca si rosiile in cubulete si se amesteca toate intr-o salatiera; separat se amesteca parmezamul cu iaurtul si usturoiul sau prazul taiat rondele ( se poate adauga 1 ligura ulei masline si zeama de la o lamaie ) si se toarna peste salata. Se da la rece 15-20 minute. Important este sa nu se amestece sosul de iaurt cu restul salatei decat inaintea servirii.

Servire
Se serveste ca atare sau alaturi de o friptura rece de miel sau pui.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Salate Reci

Salata Fina De Vara
Salata De Varza Surpriza
Salata De Legume Si Fructe
Salata Andaluza
Salata Chic
Salata De Cruditati De Vara
Salata Verde Cu Oua
Salata Racoroasa Cu Cus-cus
Salata De Paste
Salata De Andive Cu Ridichi
Salata De Ciuperci Cu Mujdei De Usturoi
Salata De Ceapa Cu Maioneza
Salata De Cartofi Cu Mustar Si Smintina
Salata De Peste
Salata De Sfecla Rosie Si Cartofi
Salata De Fasole Verde Cu Iaurt
Conopida Si Carnita
Salata De Varza Rosie
Salata De Nisa
Salata Verde Cu Smintina Si Castravete
 

Top Retete Culinare