Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cruditati De Sezon

Ingrediente
1 capatana salata verde, 1 legatura ceapa verde, 1 praz sau 1-2 bucati usturoi verde, 1-2 rosii, 5-6 ridichi de luna, 100g sunca, 100g parmezam, 1 pahar iaurt, 1 legatura verdeata

Preparare
Se spala salata verde si se rup frunzele in bucatele mici, se taie ridichile si ceapa verde in rondele subtiri, se taie sunca si rosiile in cubulete si se amesteca toate intr-o salatiera; separat se amesteca parmezamul cu iaurtul si usturoiul sau prazul taiat rondele ( se poate adauga 1 ligura ulei masline si zeama de la o lamaie ) si se toarna peste salata. Se da la rece 15-20 minute. Important este sa nu se amestece sosul de iaurt cu restul salatei decat inaintea servirii.

Servire
Se serveste ca atare sau alaturi de o friptura rece de miel sau pui.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Salate Reci

Salata De Varza Alba Cu Smintina
Salata De Macris
Salata De Ceapa Cu Ciuperci
Salata De Andive Cu Ridichi
Salata De Spanac Si Carne
Boabe Cu Maioneza
Salata De Sfecla Rosie
Salata De Vinete Cu Dovleac Turcesc
Salata De Orez
Salata Cu Farfale
Salata De "melcisori"
Salata Verde Cu Sos De Smintina
Salata Andaluza
Salata De Paste Cu Sunca
Salata De Ceapa Verde Cu Oua
Salata De Varza Alba Cu Mere
Salata Racoroasa Cu Cus-cus
Salata De Varza Surpriza
Salata Pestrita
Salata Speciala
 

Top Retete Culinare