Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cruditati De Sezon

Ingrediente
1 capatana salata verde, 1 legatura ceapa verde, 1 praz sau 1-2 bucati usturoi verde, 1-2 rosii, 5-6 ridichi de luna, 100g sunca, 100g parmezam, 1 pahar iaurt, 1 legatura verdeata

Preparare
Se spala salata verde si se rup frunzele in bucatele mici, se taie ridichile si ceapa verde in rondele subtiri, se taie sunca si rosiile in cubulete si se amesteca toate intr-o salatiera; separat se amesteca parmezamul cu iaurtul si usturoiul sau prazul taiat rondele ( se poate adauga 1 ligura ulei masline si zeama de la o lamaie ) si se toarna peste salata. Se da la rece 15-20 minute. Important este sa nu se amestece sosul de iaurt cu restul salatei decat inaintea servirii.

Servire
Se serveste ca atare sau alaturi de o friptura rece de miel sau pui.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Salate Reci

Salata Verde Cu Sos De Smintina
Salata De Ceapa Cu Brinza Si Sunca
Salata Cu Iaurt
Salata De Macaroane Cu Maioneza
Salata De Ciuperci Cu Mujdei De Usturoi
Salata Cu Cascaval
Salata Iute
Salata De Cartofi Cu Sos De Mustar Si Tarhon
Delicates
Salata Chic
Tzatziki
Salata De Cruditati De Vara
Salata De Legume Cu Sunca
Conopida Si Carnita
Salata Dobrogeana
Salata De Ton Cu Ansoa
Salata De Andive
Salata De Masline
Salata Verde Cu Oua
Salata De Sfecla Rosie
 

Top Retete Culinare