Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cruditati De Sezon

Ingrediente
1 capatana salata verde, 1 legatura ceapa verde, 1 praz sau 1-2 bucati usturoi verde, 1-2 rosii, 5-6 ridichi de luna, 100g sunca, 100g parmezam, 1 pahar iaurt, 1 legatura verdeata

Preparare
Se spala salata verde si se rup frunzele in bucatele mici, se taie ridichile si ceapa verde in rondele subtiri, se taie sunca si rosiile in cubulete si se amesteca toate intr-o salatiera; separat se amesteca parmezamul cu iaurtul si usturoiul sau prazul taiat rondele ( se poate adauga 1 ligura ulei masline si zeama de la o lamaie ) si se toarna peste salata. Se da la rece 15-20 minute. Important este sa nu se amestece sosul de iaurt cu restul salatei decat inaintea servirii.

Servire
Se serveste ca atare sau alaturi de o friptura rece de miel sau pui.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Salate Reci

Salata De Nisa
Salata De Ciuperci Cu Mujdei De Usturoi
Salata Verde Cu Smintina Si Castravete
Salata De Ceapa Cu Brinza Si Sunca
Salata De Cartofi Cu Rosii Si Maioneza
Salata De Spanac Si Carne
Salata De Macaroane Cu Maioneza
Salata De Gris Cu Boia De Ardei
Salata De Varza Alba Cu Smintina
Salata De Andive
Salata Mimoza
Salata De Iarna Cu Ridichi Si Morcovi
Salata De Andive Cu Ridichi
Salata De "melcisori"
Salata De Spanac
Salata De Varza Rosie
Salata De Vinete A La Andres
Salata De Orez Pentru Post
Salata De Orez
Salata "o Nebunie"
 

Top Retete Culinare