Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cruditati De Sezon

Ingrediente
1 capatana salata verde, 1 legatura ceapa verde, 1 praz sau 1-2 bucati usturoi verde, 1-2 rosii, 5-6 ridichi de luna, 100g sunca, 100g parmezam, 1 pahar iaurt, 1 legatura verdeata

Preparare
Se spala salata verde si se rup frunzele in bucatele mici, se taie ridichile si ceapa verde in rondele subtiri, se taie sunca si rosiile in cubulete si se amesteca toate intr-o salatiera; separat se amesteca parmezamul cu iaurtul si usturoiul sau prazul taiat rondele ( se poate adauga 1 ligura ulei masline si zeama de la o lamaie ) si se toarna peste salata. Se da la rece 15-20 minute. Important este sa nu se amestece sosul de iaurt cu restul salatei decat inaintea servirii.

Servire
Se serveste ca atare sau alaturi de o friptura rece de miel sau pui.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Salate Reci

Salata Verde Cu Sos De Smintina
Salata Cu Farfale
Salata Speciala
Salata De Ciuperci Cu Mujdei De Usturoi
Salata De Cartofi Cu Sos De Iaurt
Salata De Ficatei De Pasare
Salata De Gris Cu Boia De Ardei
Salata De Paste
Delicates
Salata De Boeuf
Salata De Ceapa Cu Maioneza
Conopida Si Carnita
Salata De Legume Cu Sunca
Salata De Varza Alba Cu Smintina
Salata De Morcovi Cu Mere
Salata De Iarna Cu Ridichi Si Morcovi
Salata Mimoza
Salata Bulgareasca
Salata Cezar Cu Macaroane Si Pui
Salata Verde Cu Oua, Ceapa Verde Si Masline
 

Top Retete Culinare