Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Balmosel

Ingrediente
faina de malai, zer de oaie, branza de oaie, margarina sau unt (de casa - preferabil), sare

Preparare
Se face o mamaliga in zerul de oaie (ca si cum am face o mamaliga normala, doar ca in loc de apa punem zer). Se topeste untul sau margarina intr-un vas, se adauga mamaliga fiarta si apoi branza. Se amesteca pana cand se topeste branza si grasimea este bine incorporata.

Servire
Se poate servi cu smantana sau cu grasime topita (ulei cald sau, mai bine, unsoare obtinuta de la slanina topita)

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Preparate Cu Mamaliga

Puricei
Urs De Mamaliga
Ghiveci La Cuptor
Mamaliga Fiarta
Carnati De Casa Cu Branza Si Mamaliguta
Mamaliga Cu Branza La Cuptor
Ochiuri Cu Slanina Si Mamaliguta
Bulz Ciobanesc
Mamaliga Cu Ochiuri
Balmus (brinza De Oi Si Mamaliga)
Oua In Malai Ca La Meledic
Mamaliguta Cu Brinza La Cuptor
Puricei Boieresti
Mamaliga Cu Brinza La Cuptor
Budinca De Malai
Balmus
Mamaliga Cu Brinza Si Smintina
Mamaliguta La Cuptor
Sufleu De Malai
Balmosel
 

Top Retete Culinare