Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Carbonara Italiana!

Ingrediente
Compozitie pentru 4 persoane: 400-500 g pasta (de preferat spaghetti), 2 galbenusuri, 1 albus, 250-300 g kaizer sau sunca presata, ½ cana de parmigiano (sau cascaval ras prin razatoarea mica), sare, piper dupa gust

Preparare
Kaizerul (sunca) se prajeste in tigaie cu 4-5 linguri ulei de floarea soarelui; intre timp se fierb pastele (respectand timpul de pe ambalaj - daca nu devin rascoapte). Se bat galbenusurile cu albusul, sarea, piperul si jumatate din cantitatea de branza (parmigiano sau cascaval). Pastele se scurg bine, se lasa in oala dar nu pe foc, se adauga kaizerul prajit (tinut pe flacara pentru a nu se raci), ouale batute si restul de cascaval. Se amesteca bine fara a mai fi puse la foc. Aveti incredere, sunt excelente, iar daca pastele sunt fierbinti la fel ca si compozitia din tigaie, ouale se coc atat cat trebuie.

Servire
Imediat dupa preparare, cu un pahar de vin rosu!

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Fettucini Alfredo
Lasagne Cu Carne Tocata
Spaghete Cu Creveti
Spaghetti Alla Carbonara
Penne Alla Carbonara
Penne Alla Puttanesca
Pastitzio
Paste Cu Conserva De Ton
Paste Cu Usturoi (garlic Pasta)
Pasticcio
Penne Cu Somon Afumat
Paste Fainoase Cu Lamiie
Paste Cu 4 Feluri De Brinza
Piroge Cu Sunca
Salata Italiana Picanta
Fisilli Cu Dovlecei
Pizza Comoda
Tarta Cu Rosii Si Mozzarella
Spaghetti Cu Brinza Si Ou
Paste Cu Pesto
 

Top Retete Culinare