Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Carbonara Italiana!

Ingrediente
Compozitie pentru 4 persoane: 400-500 g pasta (de preferat spaghetti), 2 galbenusuri, 1 albus, 250-300 g kaizer sau sunca presata, ½ cana de parmigiano (sau cascaval ras prin razatoarea mica), sare, piper dupa gust

Preparare
Kaizerul (sunca) se prajeste in tigaie cu 4-5 linguri ulei de floarea soarelui; intre timp se fierb pastele (respectand timpul de pe ambalaj - daca nu devin rascoapte). Se bat galbenusurile cu albusul, sarea, piperul si jumatate din cantitatea de branza (parmigiano sau cascaval). Pastele se scurg bine, se lasa in oala dar nu pe foc, se adauga kaizerul prajit (tinut pe flacara pentru a nu se raci), ouale batute si restul de cascaval. Se amesteca bine fara a mai fi puse la foc. Aveti incredere, sunt excelente, iar daca pastele sunt fierbinti la fel ca si compozitia din tigaie, ouale se coc atat cat trebuie.

Servire
Imediat dupa preparare, cu un pahar de vin rosu!

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Macaroane Cu Sos De Dovlecel
Pasta Primavera Condimentate
Spaghete Cu Creveti
Pizza Cu Rosii Si Costita
Paste Cu Usturoi (garlic Pasta)
Mini Pizza Rapide
Penne Alla Carbonara
Tocanita De Paste
Spaghetti Alla Carbonara
Paste Cu Sos De Smintina
Crochete De Macaroane
Paste Cu Pesto
Paste Cu Vinete La Cuptor
Paste In Alb
Cus-cus
Tortelini
Salata De Couscous
Pasta Carbonara
Fusilli Cu Organe De Pui
Paste Cu Sos De Frisca Si Ciuperci
 

Top Retete Culinare