Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Macaroane Cu Ciuperci

Ingrediente
1/4 kg. ciuperci, 200 gr. macaroane (taitei), sare, 2 linguri unt, 1 buc. ceapa, ulei, 1 lingura bulion, piper, 100 gr. brinza, supa

Preparare
Se fierb macaroanele (taiteii), se strecoara, se clatesc cu apa rece. Ceapa se prajeste in ulei, se inabusa cu ciupercile taiate felii, se adauga bulion, sare, si piper, apoi se sting cu supa sau apa. Se amesteca ciupercile cu macaroanele (taiteii) si se pun sa mai dea citeva clocote. Se adauga jumatate din cantitatea de brinza rasa si untul, se amesteca si se rastoarna pe un platou. Se presara cu restul de brinza.

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Macaroane
Spaghete Italienesti Cu Rosii Si Costita
Lasagna Cu Carne De Pui
Spaghetti A La Fiorentina
Lasagne Cu Carne Tocata
Spaghete Cu Creveti
Spaghetti Alla Putanesca
Pizza Cu Rosii Si Costita
Aluat De Pizza
Piroge Cu Sunca
Aluat Pizza
Pizza Tonno- Ciuff
Spaghetti Cu Salam Si Usturoi
Spaghete Cu Muschiulet Si Ciuperci
Pastitzio
Macaroane Cu Rulade Din Vinete
Sufleu De Paste
Macaroane Cu Spanac
Gniochi (crochete De Cartofi)
Budinca De Macaroane Cu Sunca
 

Top Retete Culinare