Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Macaroane Cu Ciuperci

Ingrediente
1/4 kg. ciuperci, 200 gr. macaroane (taitei), sare, 2 linguri unt, 1 buc. ceapa, ulei, 1 lingura bulion, piper, 100 gr. brinza, supa

Preparare
Se fierb macaroanele (taiteii), se strecoara, se clatesc cu apa rece. Ceapa se prajeste in ulei, se inabusa cu ciupercile taiate felii, se adauga bulion, sare, si piper, apoi se sting cu supa sau apa. Se amesteca ciupercile cu macaroanele (taiteii) si se pun sa mai dea citeva clocote. Se adauga jumatate din cantitatea de brinza rasa si untul, se amesteca si se rastoarna pe un platou. Se presara cu restul de brinza.

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Blat De Pizza A`la Razvan
Salata De Paste Italiana
Macaroane Cu Sos Vinatoresc (din Ungaria)
Macaroane Cu Brinza Si Oua
Pizza Everything
Paste Cu Nuci
Gniochi (crochete De Cartofi)
Tocanita De Paste
Tarta Cu Rosii Si Mozzarella
Aluat Pizza
Lasagne Cu Sos De Rosii Si Carne
Spaghete Cu Usturoi, Ulei Si Ardei
Macaroane Cu Branza
Tortelini
Macaroane Cu Ciuperci Si Salam
Manicotti Alla Bolognese
Pasta Primavera Condimentate
Macaroane Cu Vegeta
Musaca De Macaroane
Pasta Primavera Vegetariene
 

Top Retete Culinare