Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Manicotti Alla Bolognese

Ingrediente
1 pachet "Primo" Manicotti (225 g), 750 gr. carne tocata (vita), o ceapa taiata marunt, 1 catel de usturoi pisat, 3/4 cana pesmet, 125 ml morcovi rasi (1/2 cana), 1/4 cana patrunjel, 2 oua, o cana parmezan, 1 lingurita busuioc, sare, piper si 680 ml sos

Preparare
Se fierb manicotti in apa clocotita si, ca sa se eviti ruperea, se pun doua cite doua, se scurg si se lasa deoparte. In tigaie se pune carnea tocata, ceapa si usturoiul, se amesteca pentru citeva minute, se da la o parte, se scurg de grasime, se pun pesmetul, morcovii, patrunjelul, ouale, 1/2 din brinza parmezan, busuioc, sare si piper. Cu acest continut se umplu manicotti, care deja s-au racit dupa ce au fost fierti. Se pune 1/2 cana sos de rosii intr-o tava, se aranjeaza manicotti, apoi se acopera cu restul de sos de rosii si brinza parmezan. Se pun la cuptor pentru 40 minute, la temperatura 180 C.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Piroge Cu Sunca
Spaghetti Alla Carbonara
Spaghete Cu Brinza De Vaci Dietetice
Pastitzio
Budinca De Macaroane Cu Lapte
Aluat Pizza
Macaroane Cu Carne
Tarta Cu Rosii Si Mozzarella
Penne Cu Somon Afumat
Carbonara
Paste Cu Sos De Smintina
Lasagna Cu Sos De Carne
Paste Cu Usturoi (garlic Pasta)
Salata Italiana Picanta
Paste Elia
Paste Cu Conserva De Ton
Pasta Primavera Cu Sos Asiatic
Budinca De Macaroane Cu Sunca
Spaghete Cu Sunca
Fisilli Cu Dovlecei
 

Top Retete Culinare