Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Taitei Cu Brinza De Vaci

Ingrediente
Pentru aluatul de taitei: 3 oua, 6 linguri faina, sare. 600 g brinza de vaci, 150 g margarina, 200 g smintina, sare.

Preparare
Ouale se amesteca cu faina, putina sare si o jumatate ceasca de apa, pina se formeaza un aluat. Se intinde pe planseta o foaie subtire, si se taie romburi sau dreptunghiuri. Se lasa putin sa se usuce si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare. Cind sunt gata se clatesc cu apa rece, se scurg bine intr-o strecuratoare. Se pun intr-un castron mare si peste ei se pune brinza si smintina, se amesteca usor sa nu se sfarime taiteii. Se unge un vas cu margarina, se pun taiteii si se introduce vasul 10 min la cuptor.

Servire
Se servesc calzi cu smintina deasupra.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Pizza Cu Taitei
Macaroane Cu Brinza
Spaghete Bologneze
Salata De Macaroane Cu Ton
Pizza Everything
Fidea Cu Usturoi Si Ciuperci
Macaroane Gratinate
Penne Alla Carbonara
Paste Fainoase Cu Lamiie
Lasagna Cu Legume Si Sos De Rosii
Aluat Pizza
Linguinne A La Peperonata
Spaghete Cu Sunca
Pizza Ioana
Salata Cu Creveti
Paste Cu Sos De Smintina
Macaroane Cu Ciuperci Si Salam
Paste Cu Conopida
Paste Cu Ton
Vis Cu Paste
 

Top Retete Culinare