Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Taitei Cu Brinza De Vaci

Ingrediente
Pentru aluatul de taitei: 3 oua, 6 linguri faina, sare. 600 g brinza de vaci, 150 g margarina, 200 g smintina, sare.

Preparare
Ouale se amesteca cu faina, putina sare si o jumatate ceasca de apa, pina se formeaza un aluat. Se intinde pe planseta o foaie subtire, si se taie romburi sau dreptunghiuri. Se lasa putin sa se usuce si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare. Cind sunt gata se clatesc cu apa rece, se scurg bine intr-o strecuratoare. Se pun intr-un castron mare si peste ei se pune brinza si smintina, se amesteca usor sa nu se sfarime taiteii. Se unge un vas cu margarina, se pun taiteii si se introduce vasul 10 min la cuptor.

Servire
Se servesc calzi cu smintina deasupra.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Spaghete Milaneze
Spaghete Cu Usturoi, Ulei Si Ardei
Paste Cu 4 Feluri De Brinza
Super Pizza
Tagliatele Con Verdure E Speck (taietei Cu Verdeturi Si Carne Afumata)
Taitei Cu Carne Si Brinza
Paste Cu Ciuperci
Paste Cu Ton
Budinca Cu Macaroane Si Sunca
Fusilli Cu Organe De Pui
Pizza
Salata De Macaroane Cu Suc De Rosii
Macaroane Cu Sos De Dovlecel
Macaroane Cu Carne Si Ceapa
Paste Cu Nuci
Tagliatele Cu Broccoli Si Costita
Paste Cu Usturoi (garlic Pasta)
Budinca De Taitei Cu Brinza Si Salam
Macaroane Cu Carne
Tocanita De Paste
 

Top Retete Culinare