Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tarta Cu Ceapa

Ingrediente
Aluat: 125g crema de branza, 125g unt, 150g faina + 1 plic praf de copt, sare

Preparare
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat foarte bine si se da coca la rece pina pregatim umplutura. Daca este nevoie sa mai pune putina faina cand il adunam. In timp ce aluatul este la rece, se toaca ceapa cat vrem de marunt (eu am tocat-o la robot) si se pune la calit in putin ulei. Trebuie sa se moaie putin. Sunca presata se toaca si ea. Se amesteca ceapa calita cu sunca, sare si piper. Eu am pus si putin patrunjel verde tocat pentru culoare. Se intinde aluatul in forma de tarta (26 cm) unsa si presarata cu faina, se inteapa si se coace 10 min la 180 grade. Apoi se pune deasupra compozitia de ceapa. Smantana se amesteca cu ouale si cu putina sare si se toarna peste tarta. Se pune la cuptor 45 min la 180 grade.

Servire
Se taie rece.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Pizza Cu Taitei
Macaroane Cu Carne
Carbonara A La Italia
Spaghetti Cu Ciuperci
Aluat Pizza
Spaghette Maroc (arabesti)
Crochete De Macaroane
Sufleu De Paste
Al Tonno
Macaroane Cu Rulade Din Vinete
Macaroane Cu Branza
Pizza Rapida
Paste A La Florin
Macaroane Gratinate
Spaghete Marocane
Spaghete Cu Brinza De Vaci Dietetice
Paste Cu Sos De Frisca Si Ciuperci
Lasagna Mexicana
Spaghetti Cu Soia
Musaca De Macaroane
 

Top Retete Culinare