Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tarta Cu Ceapa

Ingrediente
Aluat: 125g crema de branza, 125g unt, 150g faina + 1 plic praf de copt, sare

Preparare
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat foarte bine si se da coca la rece pina pregatim umplutura. Daca este nevoie sa mai pune putina faina cand il adunam. In timp ce aluatul este la rece, se toaca ceapa cat vrem de marunt (eu am tocat-o la robot) si se pune la calit in putin ulei. Trebuie sa se moaie putin. Sunca presata se toaca si ea. Se amesteca ceapa calita cu sunca, sare si piper. Eu am pus si putin patrunjel verde tocat pentru culoare. Se intinde aluatul in forma de tarta (26 cm) unsa si presarata cu faina, se inteapa si se coace 10 min la 180 grade. Apoi se pune deasupra compozitia de ceapa. Smantana se amesteca cu ouale si cu putina sare si se toarna peste tarta. Se pune la cuptor 45 min la 180 grade.

Servire
Se taie rece.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Budinca Cu Macaroane Si Sunca
Taitei Cu Brinza De Vaci
Paste Cu Vinete La Cuptor
Pasta Alfredo
Paste A La Florin
Blat De Pizza A`la Razvan
Pizza Comoda
Aluat De Pizza
Taitei Cu Lapte
Lasagna Fina Cu Spanac
Taitei Cu Nuci
Pasta Primavera Vegetariene
Macaroane Cu Carne Si Ceapa
Lasagna
Sufleu De Taitei Cu Carne Tocata
Pizza Cu Sunca Si Masline
Spaghetti Cu Soia
Pasta Primavera
Lasagna Cu Carne Si Ciuperci
Budinca De Macaroane Cu Carne Si Oua
 

Top Retete Culinare