Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tortelini

Ingrediente
2 oua, o canita de apa, faina cat cuprinde. Pentru umplutura :200 gr sunca afumata. Pentru finisare 100 gr cascaval, smantana sau iaurt.

Preparare
Din faina, apa, oua se framanta un aluat elastic. Apoi se ia cate o bucata de marimea unui mar si cu sucitorul se intinde o patura subtire ca de taietei din care se taie cu un pahar rozete cu diamertul de aprox.6 cm. Pe fiecare se pune cate o fasie subtire de sunca ,se ruleaza,apoi se face inel pe deget si capetele se lipesc. Se continua pina este gata tot aluatul. Intr-o oala se pune apa la fiert. Cand da in clocot se arunca tortelini inauntru si se fierb cam 10 minute. Se scot cu o spumiera pe farfurie,se rade cascaval deasupra,se pune smatana sau iaurt. Se servesc fierbinti cu un pahar de vin alb sec.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Pasta Primavera
Paste Cu Vinete La Cuptor
Pasta Cu Sos De Frisca
Spaghete Cu Brinza De Vaci Dietetice
Pasta Primavera Vegetariene
Tarta Cu Rosii Si Mozzarella
Spaghete Cu Brinza De Vaci
Paste Cu Sos De Smintina
Macaroane
Aluat Pizza
Salata De Macaroane Cu Ton
Macaroane Cu Carne In Foaie
Penne Alla Carbonara
"spirale" Cu Carne
Tagliatele Cu Broccoli Si Costita
Pizza Comoda
Paste Cu 4 Feluri De Brinza
Salata Italiana Picanta
Paste Cu Sos De Frisca Si Ciuperci
Musaca De Taitei
 

Top Retete Culinare