Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tortelini

Ingrediente
2 oua, o canita de apa, faina cat cuprinde. Pentru umplutura :200 gr sunca afumata. Pentru finisare 100 gr cascaval, smantana sau iaurt.

Preparare
Din faina, apa, oua se framanta un aluat elastic. Apoi se ia cate o bucata de marimea unui mar si cu sucitorul se intinde o patura subtire ca de taietei din care se taie cu un pahar rozete cu diamertul de aprox.6 cm. Pe fiecare se pune cate o fasie subtire de sunca ,se ruleaza,apoi se face inel pe deget si capetele se lipesc. Se continua pina este gata tot aluatul. Intr-o oala se pune apa la fiert. Cand da in clocot se arunca tortelini inauntru si se fierb cam 10 minute. Se scot cu o spumiera pe farfurie,se rade cascaval deasupra,se pune smatana sau iaurt. Se servesc fierbinti cu un pahar de vin alb sec.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Spaghetti Alla Putanesca
Spaghete Bologneze
Taitei Cu Carne Si Brinza
Musaca De Taitei
Spaghete Cu Maioneza
Paste Cu Sos De Frisca Si Ciuperci
Taitei Cu Parmezan Si Sos De Rosii
Paste Cu Sos De Smintina
Macaroane Cu Brinza
Pizza
Taitei Cu Lapte
Paste In Alb
Paste Con Salsicia (carne Tocata)
Spaghetti Cu Ciuperci
Budinca Cu Macaroane Dulce
Pizza Ioana
Budinca Cu Macaroane Si Sunca
Blat De Pizza A`la Razvan
Macaroane Cu Carne In Foaie
Macaroane Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare