Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

"spirale" Cu Carne

Ingrediente
500 g paste fainoase in forma de spirala, 500 g carne tocata amestec,facultativ 3-4 carnaciori semiafumati, 1-2 cepe (in functie de marime), suc de rosii sau o conserva de rosii in bulion, ulei, cimbru, condimente pentru carne tocata

Preparare
Pastele se fierb dinainte dupa instructiunile de pe pachet. Se scurg si se lasa acoperite, ca sa nu faca pojghita. Intr-o cratita mai mare se caleste ceapa taiata marunt pana este sticloasa (nu se arde). Se adauga carnea tocata, condimentele si cimbrul. Daca se pun si carnaciori, acestia se taie feliute si se calesc impreuna cu ceapa. Tot amestecul se fierbe bine, adaugand la nevoie apa. Nu trebuie sa aiba aspect uscat, ci ca un sos. Aproape de final se adauga sucul de rosii sau conserva de rosii (acestea se toaca marunt si se pun cu tot cu bulion). Se mai lasa sa dea 1-2 clocote. Peste carne se pun pastele, se amesteca totul bine, se stinge focul.

Servire
Se serveste ca muncare de sine-statatoare, pentru ca este foarte satioasa. Merge vinul rosu.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Salata Cu Creveti
Pasta Carbonara
Taitei Cu Brinza De Vaci
Macaroane Cu Varza
Penne Alla Puttanesca
Spaghete Cu Maioneza
Taitei Cu Parmezan Si Sos De Rosii
Tarta Cu Rosii Si Mozzarella
Budinca De Macaroane In Aluat
Paste Cu Legume
Macaroane Cu Brinza Si Oua
Budinca De Macaroane Cu Lapte
Budinca Cu Macaroane Si Sunca
Lasagna
Taitei Cu Lapte
Spaghete Italienesti Cu Rosii Si Costita
Salata Italiana Picanta
Paste In Alb
Paste Picante
Paste Fainoase Cu Lamiie
 

Top Retete Culinare