Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasta Carbonara

Ingrediente
250 gr. pasta (spagetti de preferinta), 200 gr. Kaizer, 2 oua, 1/2 cana de parmezan ras, 3 linguri unt

Preparare
Se pune apa la fiert cu piutina sa re si ulei. Cind apa clocoteste se pun spaghetele (de preferat sa nu se ruap caci se inmoaie imediat si "intra" in cratita). Concomitent intr-o tigaie cu putin ulei se prajesc cubulete de 1/2 cm de kaizer. Cind sint rumene (dar nu tari sau arse) se scot pe un servet de hirtie sa se scurga de grasime. Se bat ouale si se amesteca cu parmezanul ca sa fie o pasta ceva mai moale decit smintina. Cind pasta e gata, se strecoara DAR NU SE CLATESTE. Cratita in care a fost pasta se lasa pe aragaz, eventual la foc FOARTE mic si se pune 1 lingura de unt ca sa o tapeteze. Pasta, inca calda, se pune in cratita si se amesteca cu restul de unt in as fel ca spagheta sa fie "acoperita". Se adauga ouale si kaizerul si se mai amesteca putin.

Servire
Se servesc cu parmezan ras si pot fi decorate pe marginea farfuriei cu frunzulite de patrunjel.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Paste Cu 4 Feluri De Brinza
Spaghetti Cu Salam Si Usturoi
Super Pizza
Pizza Ioana
Carbonara A La Italia
Paste In Alb
Salata De Paste Italiana
Musaca De Macaroane
Paste Usoare
Penne Cu Somon Afumat
Paste Cu Vinete La Cuptor
Pasta Carbonara
Paste A La Florin
Budinca De Macaroane Cu Lapte
Taitei Cu Brinza De Vaci
Tarta Cu Rosii Si Mozzarella
Paste Cu Ciuperci
Lasagna Fina Cu Spanac
Lasagna Cu Sos De Carne
Lasagna Cu Carne Si Ciuperci
 

Top Retete Culinare