Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasta Carbonara

Ingrediente
250 gr. pasta (spagetti de preferinta), 200 gr. Kaizer, 2 oua, 1/2 cana de parmezan ras, 3 linguri unt

Preparare
Se pune apa la fiert cu piutina sa re si ulei. Cind apa clocoteste se pun spaghetele (de preferat sa nu se ruap caci se inmoaie imediat si "intra" in cratita). Concomitent intr-o tigaie cu putin ulei se prajesc cubulete de 1/2 cm de kaizer. Cind sint rumene (dar nu tari sau arse) se scot pe un servet de hirtie sa se scurga de grasime. Se bat ouale si se amesteca cu parmezanul ca sa fie o pasta ceva mai moale decit smintina. Cind pasta e gata, se strecoara DAR NU SE CLATESTE. Cratita in care a fost pasta se lasa pe aragaz, eventual la foc FOARTE mic si se pune 1 lingura de unt ca sa o tapeteze. Pasta, inca calda, se pune in cratita si se amesteca cu restul de unt in as fel ca spagheta sa fie "acoperita". Se adauga ouale si kaizerul si se mai amesteca putin.

Servire
Se servesc cu parmezan ras si pot fi decorate pe marginea farfuriei cu frunzulite de patrunjel.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Aluat De Pizza
Taitei Cu Carne Si Brinza
Spaghete Cu Brinza De Vaci
Macaroane Cu Rulade Din Vinete
Spaghetti Cu Brinza Si Ou
Paste Cu Pesto
Budinca De Macaroane Cu Sunca
Taitei Cu Parmezan Si Sos De Rosii
Paste Picante
Spaghete Cu Sunca
Tarta Cu Rosii Si Mozzarella
Fusilli Cu Organe De Pui
Musaca De Macaroane
Spaghete Milaneze
Pizza Tonno- Ciuff
Taitei Cu Lapte
Budinca De Taitei Cu Brinza Si Salam
Musaca De Taitei
Mini Pizza Rapide
Salata Cu Creveti
 

Top Retete Culinare