Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Carbonara A La Italia

Ingrediente
un pachet de spirale sau doua in functie de cit e portii doriti sa faceti, 2 oua, 150 g smintina, 1 ceapa, 100ml vin alb, 300g kaizer afumat, cascaval, vegeta, patrunjel

Preparare
Se pun pastele la fiert in apa cu sare, intre timp, pina fierb pastele, se taie kaizerul cubulete potrivit, nici mari nici mici, smintina se amesteca cu ouale, ceapa se taie si se pune la calit, dupa ce s-a aurit se pune kaizerul, se caleste si el cam 5 minute, dupa aceea se pune vinul si se mai lasa 2-3 min dupa care se ia de pe foc. Dupa ce pastele au fiert, se scurg de apa si ATENTIE NU SE CLATESC CU APA RECE, dupa ce s-au scurs se pun inapoi in cratita, peste ele se pune compozitia din tigaie si smintina amestecata cu ouale, se pune vegeta sau sare dupa gust, se amesteca, apoi se acopera cratita cu capac cam 5 min sa aibe timp pastele sa absoarba compozitia. Pe o farfurie se rade cascaval pe razatoarea mica, patrunjelul se toaca si preferential se pune in cratita sau in farfurie dupa cum doreste fiecare, cascavalul ras se pune in farfurie deasupra pastelor. Cine mai doreste poate sa puna si ketchup.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Macaroane Cu Brinza Sau Parmezan
Spaghete Bologneze
Macaroane Cu Ciuperci Si Salam
Carbonara
Salata Italiana Picanta
Spaghetti Alla Carbonara
Pizza Cu Rosii Si Costita
Aluat De Pizza
Pizza Ioana
Lasagna Cu Sos De Carne
Salata De Paste Italiana
Fidea Cu Usturoi Si Ciuperci
Paste Cu Carne Tocata
Budinca De Macaroane Cu Carne Si Oua
Paste Cu Sos De Smintina
Budinca De Macaroane In Aluat
Sufleu De Paste
Macaroane Cu Ciuperci
Gratin Cu Paste
Budinca De Macaroane Cu Lapte
 

Top Retete Culinare