Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Carbonara A La Italia

Ingrediente
un pachet de spirale sau doua in functie de cit e portii doriti sa faceti, 2 oua, 150 g smintina, 1 ceapa, 100ml vin alb, 300g kaizer afumat, cascaval, vegeta, patrunjel

Preparare
Se pun pastele la fiert in apa cu sare, intre timp, pina fierb pastele, se taie kaizerul cubulete potrivit, nici mari nici mici, smintina se amesteca cu ouale, ceapa se taie si se pune la calit, dupa ce s-a aurit se pune kaizerul, se caleste si el cam 5 minute, dupa aceea se pune vinul si se mai lasa 2-3 min dupa care se ia de pe foc. Dupa ce pastele au fiert, se scurg de apa si ATENTIE NU SE CLATESC CU APA RECE, dupa ce s-au scurs se pun inapoi in cratita, peste ele se pune compozitia din tigaie si smintina amestecata cu ouale, se pune vegeta sau sare dupa gust, se amesteca, apoi se acopera cratita cu capac cam 5 min sa aibe timp pastele sa absoarba compozitia. Pe o farfurie se rade cascaval pe razatoarea mica, patrunjelul se toaca si preferential se pune in cratita sau in farfurie dupa cum doreste fiecare, cascavalul ras se pune in farfurie deasupra pastelor. Cine mai doreste poate sa puna si ketchup.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Al Tonno
Spaghetti Cu Rosii Si Ciuperci
Gniochi (crochete De Cartofi)
Piroge Cu Sunca
Pasta Primavera Cu Sos Asiatic
Lasagne Cu Sos De Rosii Si Carne
Spaghetti Cu Brinza Si Ou
Macaroane Cu Brinza Si Oua
Taitei Cu Lapte
Macaroane Cu Carne
Pizza Comoda
Paste Cu Sos
Budinca De Taitei Cu Brinza Si Salam
Placinta Cu Macaroane
Spaghete Cu Brinza De Vaci Dietetice
Pasta Cu Sos De Frisca
Salata Asiana De Pui
Paste Picante
Macaroane Cu Sos De Dovlecel
Vis Cu Paste
 

Top Retete Culinare