Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Lasagne Cu Sos De Rosii Si Carne

Ingrediente
foi de lasagne din comert, carne tocata fara grasime-250g, 5-6 rosii potrivite, o ceapa, sare, piper, frunze de busuioc proaspat sau uscat, unt sau ulei de masline (in lipsa se poate folosi margarina sau ulei de floarea soarelui), doua linguri de faina, d

Preparare
Ceapa se toaca fin si se pune intr-o cratita la calit in ulei.S e adauga carnea si se calesc impreuna circa 5 minute. Rosiile se oparesc, se curata de pielita si se toaca marunt, se adauga peste carne, se condimenteaza, se acopera si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Cind sosul este aproape fiert se adauga busuiocul. In acest timp se prepara sosul bechamel din doua linnguri de unt, faina, lapte. Se condimenteaza cu sare si piper. Foile de lasagne se oparesc in apa fiarta citeva minute - 2-3. Se asaza intr-o tava mai mica unsa cu unt un strat de foi, se pune un strat de sos de carne, un strat de sos bechamel si se continua astfel pina se pun 4-5 straturi de foi. Deasupra se pune un strat de sos bechamel peste care se presara cascaval ras si se da la cuptor timp de 20 minute.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Salata De Macaroane Cu Suc De Rosii
Budinca De Macaroane Cu Carne Si Oua
Super Pizza
Macaroane Cu Brinza Sau Parmezan
Paste Cu Sos De Smintina
Spaghete Marocane
Crochete De Macaroane
Budinca Cu Macaroane Dulce
Budinca De Taitei Cu Brinza Si Salam
Taitei Cu Parmezan Si Sos De Rosii
Musaca De Macaroane
Paste Usoare
Fidea Cu Usturoi Si Ciuperci
Paste Cu Sos De Frisca Si Ciuperci
Lasagna Cu Carne De Pui
Paste A La Matty
Spaghette Maroc (arabesti)
Macaroane Cu Vegeta
Paste Cu Nuci
Sufleu De Taitei Cu Carne Tocata
 

Top Retete Culinare