Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Macaroane Cu Carne Si Ceapa

Ingrediente
250 gr. macaroane, 300 gr. carne macra, 2 cepe, 3 linguri untura, sare, piper

Preparare
Se fierb macaroanele in 3 litri apa sarata, se scurg si se spala. Se prajeste ceapa taiata foarte marunt cu doua linguri de untura. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se adauga carnea fiarta si tocata, sarea, piperul si se lasa sa se prajeasca putin. Se pune intr-o cratita o lingura de untura sa se incinga, se pun macaroanele scurse bine de apa si carnea tocata si prajita, se amesteca si se da la cuptor pentru citeva minute

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Budinca De Taitei Cu Brinza Si Salam
Lasagne Cu Carne Tocata
Pizza Cu Rosii Si Costita
Spaghete Cu Sunca
Salata De Macaroane Cu Suc De Rosii
Salata Cu Creveti
Al Tonno
Macaroane Cu Brinza
Budinca De Macaroane Cu Lapte
Macaroane Cu Ciuperci
Spaghetti Cu Ciuperci
Spaghete Cu Usturoi, Ulei Si Ardei
Spaghetti Alla Putanesca
Fettucini Alfredo
Lasagna Cu Sos De Carne
Paste Cu Sos De Frisca Si Ciuperci
Spaghete Milaneze
Spaghetti Cu Soia
Salata Italiana Picanta
Macaroane Cu Brinza Si Oua
 

Top Retete Culinare