Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Macaroane Cu Carne Si Ceapa

Ingrediente
250 gr. macaroane, 300 gr. carne macra, 2 cepe, 3 linguri untura, sare, piper

Preparare
Se fierb macaroanele in 3 litri apa sarata, se scurg si se spala. Se prajeste ceapa taiata foarte marunt cu doua linguri de untura. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se adauga carnea fiarta si tocata, sarea, piperul si se lasa sa se prajeasca putin. Se pune intr-o cratita o lingura de untura sa se incinga, se pun macaroanele scurse bine de apa si carnea tocata si prajita, se amesteca si se da la cuptor pentru citeva minute

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Pizza Cu Sunca Si Masline
Pastitzio
Spaghete Cu Muschiulet Si Ciuperci
Salata Asiana De Pui
Pasta Primavera
Carbonara
Paste Picante
Spaghete Cu Carne
Paste Cu Clatite
Pizza Ioana
Paste Cu Sos De Smintina
Cus-cus
Macaroane Cu Carne Si Ceapa
Pizza Everything
Spaghete Cu Usturoi, Ulei Si Ardei
Piroge Cu Sunca
Pizza Rapida
Paste In Alb
Tagliatelle Cu Chiftelute
Linguinne A La Peperonata
 

Top Retete Culinare