Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasta Alfredo

Ingrediente
250 gr. pasta (de preferinta gen coltunasi), 1 1/2 cana caimac (sau half & half pentru cafea), 1 1/2 cana parmezan ras, 3 linguri unt

Preparare
Se fierbe pasta in apa cu sare si un pic de ulei (ca sa nu dea in foc). Se scurge. In vasul care e inca cald se pune 1 lingura de unt si pasta. Se amesteca. Se adauga restul de unt si in timp ce focul PILPIIE se adauga laptele si parmezanul. Se amesteca continuu. Se pot adauga "flori de varza",= broccoly, scoici, piept de pui prajit si taiat bucatele.

Servire
Parmezan proaspat ras la masa optional.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Macaroane Gratinate
Macaroane Cu Carne In Foaie
Budinca De Macaroane Cu Brinza Si Sos De Rosii
Paste Cu Sos De Smintina
Spaghete Cu Sunca
Paste Picante
Paste Elia
Pizza Tonno- Ciuff
Paste Fainoase Cu Lamiie
Paste Usoare
Spaghetti Picante
Tagliatele Cu Broccoli Si Costita
Budinca De Macaroane Cu Sunca
Gniochi (crochete De Cartofi)
Lasagna Fina Cu Spanac
Budinca De Macaroane Cu Lapte
Spaghetti Alla Carbonara
Paste Cu Sos
Paste Cu Sos Ragu
Lasagne Cu Carne Tocata
 

Top Retete Culinare