Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasta Alfredo

Ingrediente
250 gr. pasta (de preferinta gen coltunasi), 1 1/2 cana caimac (sau half & half pentru cafea), 1 1/2 cana parmezan ras, 3 linguri unt

Preparare
Se fierbe pasta in apa cu sare si un pic de ulei (ca sa nu dea in foc). Se scurge. In vasul care e inca cald se pune 1 lingura de unt si pasta. Se amesteca. Se adauga restul de unt si in timp ce focul PILPIIE se adauga laptele si parmezanul. Se amesteca continuu. Se pot adauga "flori de varza",= broccoly, scoici, piept de pui prajit si taiat bucatele.

Servire
Parmezan proaspat ras la masa optional.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Paste Con Salsicia (carne Tocata)
Paste Cu Usturoi (garlic Pasta)
Paste Cu Sos
Fisilli Cu Dovlecei
Macaroane Cu Spanac
Paste Cu Carne Tocata
Macaroane Cu Ciuperci Si Salam
Pastitzio
Penne Cu Somon Afumat
Taitei Cu Lapte
Spaghetti Cu Brinza Si Ou
Paste Elia
Spaghetti Cu Soia
Tagliatele Cu Broccoli Si Costita
Pasta Primavera Vegetariene
Mini Pizza
Budinca De Macaroane Cu Brinza Si Sos De Rosii
Pasta Cu Sos De Frisca
Spaghetti Cu Ciuperci
Pasta Carbonara
 

Top Retete Culinare