Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasta Alfredo

Ingrediente
250 gr. pasta (de preferinta gen coltunasi), 1 1/2 cana caimac (sau half & half pentru cafea), 1 1/2 cana parmezan ras, 3 linguri unt

Preparare
Se fierbe pasta in apa cu sare si un pic de ulei (ca sa nu dea in foc). Se scurge. In vasul care e inca cald se pune 1 lingura de unt si pasta. Se amesteca. Se adauga restul de unt si in timp ce focul PILPIIE se adauga laptele si parmezanul. Se amesteca continuu. Se pot adauga "flori de varza",= broccoly, scoici, piept de pui prajit si taiat bucatele.

Servire
Parmezan proaspat ras la masa optional.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Mini Pizza
Macaroane Cu Sos De Dovlecel
Paste Cu Clatite
Manicotti Alla Bolognese
Budinca De Macaroane Cu Carne
Macaroane Cu Brinza
Gniochi (crochete De Cartofi)
Piroge Cu Sunca
Paste Cu Legume
Spaghetti Alla Carbonara
Pizza
Paste In Alb
Budinca De Macaroane Cu Sunca
Linguinne A La Peperonata
Paste Cu Usturoi (garlic Pasta)
Spaghete Marocane
Sufleu De Taitei Cu Carne Tocata
Penne Alla Puttanesca
Spaghete Cu Brinza De Vaci
Tocanita De Paste
 

Top Retete Culinare