Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Paste Cu 4 Feluri De Brinza

Ingrediente
paste scurte spiralate, cas ras, cascaval ras, brinza de vaci, brinza topita afumata, oua, putina smintina, parizer de pui, marar, sare piper si alte condimente dupa gust. Cantitatile difera, in functie de ce gust vreti sa predomine.

Preparare
Se fierb pastele ca de obicei in apa cu sare si putina vegeta, cind sint gata se rastorna intr-o sita se strecoara si se clatesc cu putina apa rece, se scurg bine. 3-4 oua batute bine, smintina, brinza de vaci, casul si cascavalul ras se amesteca cu pastele. Intr-o tava se pune o folie de staniol unsa cu putin unt/ulei sau margarina si se aseaza in ea tot amestecul. Pe deasupra se pune parizerul de pui taiat cubulete mici, brinza topita afumata taiata feliute subtiri, mararul tocat marunt( este bun si mararul uscat la pliculet ce se gasete in magazine)si inca 1 sau 2 oua batute bine si se da la cuptor. Vor avea o crusta aurie, vor inota in ou cu putin unt, iar amestecul de brinzeturi va da un gust deosebit acestor paste.

Servire
Pastele pot fi servite calde sau reci, pe post de aperitiv sau de felul 2.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Paste Cu Carne Tocata
Musaca De Macaroane
Fettucini Alfredo
Pastitzio
Placinta Cu Macaroane
Paste Fainoase Cu Lamiie
Tagliatele Cu Broccoli Si Costita
Salata De Macaroane Cu Ton
Manicotti Alla Bolognese
Paste Cu Pesto
Penne Cu Ton
Paste Cu Sos De Smintina
Budinca Cu Macaroane Si Sunca
Salata De Couscous
Carbonara A La Italia
Paste Elia
Budinca De Macaroane Cu Carne Si Oua
Budinca De Macaroane Cu Lapte
Lasagna Cu Carne De Pui
Macaroane Cu Vegeta
 

Top Retete Culinare