Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gniochi (crochete De Cartofi)

Ingrediente
500 gr. de cartosi, 2 galbenusuri de ou, faina

Preparare
Cartofii se curata si se fierb intregi. Se scurg si se lasa sa se usuce 20 minute, apoi se piseaza bine. Se adauga 2 galbenusuri si faina cit cuprinde pentru a deveni o pasta. Se ia o mica parte si se face un sul subtire. Se taie bucatele, se dau prin faina si se fac diferite forme rasucindu-se pe razatoare sau pe furculita. Astfel se imprima diferite forme. Se pun in apa clocotita si se fierb.

Servire
Se servesc cu sos de rosii preparat astfel: se incinge uleiul, se adauga rosii din bulion taiate marunt si se condimenteaza dupa gust. Deasupra, se presara parmezan ras.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Pasticcio
Pizza Cu Rosii Si Costita
Musaca De Macaroane
Pasta Primavera Vegetariene
Spaghete Cu Muschiulet Si Ciuperci
Spaghete Cu Brinza De Vaci Dietetice
Paste Cu Vinete La Cuptor
Lasagna Cu Sos De Carne
Macaroane Cu Brinza
Macaroane Cu Brinza Sau Parmezan
Spaghetti A La Fiorentina
Pasta Carbonara
Paste Cu Ton
Spaghetti Cu Salam Si Usturoi
Tagliatele Con Verdure E Speck (taietei Cu Verdeturi Si Carne Afumata)
Paste Cu Conserva De Ton
Fusilli Cu Organe De Pui
Budinca De Macaroane Cu Lapte
Lasagna
Budinca De Macaroane In Aluat
 

Top Retete Culinare