Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Lasagne Cu Carne Tocata

Ingrediente
1 pachet foi lasagne din comert. Pentru umplutura: 1 ceapa, 3-4 catei de usturoi, o legatura de patrunjel, 250 g carne tocata, 7 linguri de faina, 2 cani de supa de legume, 200 g cascaval ras, 1 ou, 50 g pesmet,250 g smantana,sos de rosii, 5 linguri de un

Preparare
Se pune ceapa, usturoiul si patrunjelul tocate sa se caleasca in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata, 2 linguri de faina si supa de legume, sare, piper si se fierbe 15 min amestecind continuu. Cind se raceste, se adauga un ou, putin cascaval ras si pesmetul. Intr-o oala se face sosul bechamel din unt, faina si lapte. Se unge o tava cu unt si apoi cu putin bechamel, se pune un rind de foi lasagne, se ung cu beshamel, apoi cu umplutura, se stropeste cu putina smintina si sos de rosii si cascaval ras, apoi alt rind de foi si tot asa. La sfirsit se pune beschamel un strat mai gros. Se acopera cu o folie de hirtie aluminiu si se da la cuptor 30 min la 200 grade. Se ia folia de deasupra si se mai lasa pina se rumeneste.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Salata Italiana Picanta
Pasta Primavera Condimentate
Pizza Cu Rosii Si Costita
Spaghete Cu Muschiulet Si Ciuperci
Macaroane Cu Sos Vinatoresc (din Ungaria)
Paste Spirale Cu Pui Si Bere
Vis Cu Paste
Penne Alla Carbonara
Spaghetti Alla Putanesca
Salata Cu Creveti
Spaghetti Cu Salam Si Usturoi
Paste In Alb
Manicotti Alla Bolognese
Spaghete Cu Sunca
Piroge Cu Sunca
Sufleu De Taitei Cu Carne Tocata
Spaghette Maroc (arabesti)
Cus-cus
Salata De Paste Italiana
Paste Cu Conserva De Ton
 

Top Retete Culinare