Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pizza Cu Taitei

Ingrediente
1 punga taitei lati, 200 gr. mezeluri (parizer, cabanos, salam), 200 gr. telemea sau cascaval, 4 oua, ketchup, masline si ciuperci optional

Preparare
Pastele fainoase se fierb in apa cu sare si o lingurita ulei, jumatate din timpul normal de fierbere (cam 3-4 minute). Se trec prin jet de apa rece si se pun intr-o tava potrivita unsa cu ulei sau margarina. Mezelurile si brinza se taie bucatele si se pun deasupra blatului de taitei. Cele 4 oua se bat bine, se amesteca cu putin ketchup si se toarna peste toata compozitia din tava. Pe deasupra, se pot adauga masline taiate feliute si citeva ciuperci (din conserva). Se traseaza cu ketchup dungi orizontale si verticale peste toata compozitia si se introduce la cuptor pentru 25 - 30 minute.

Servire
Se poate servi cu un sos clasic de rosii sau cu ketchup

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Paste Cu Vinete La Cuptor
Macaroane Cu Spanac
Lasagne Cu Sos De Rosii Si Carne
Fettucini Alfredo
Crochete De Macaroane
Manicotti Alla Bolognese
Paste Con Salsicia (carne Tocata)
Paste Cu Pesto
Tagliatelle Cu Chiftelute
Budinca De Taitei Cu Brinza Si Salam
Budinca De Macaroane In Aluat
Paste Cu Nuci
Macaroane Cu Ciuperci
Spaghete Cu Sunca
Paste Cu Sos
Paste Cu Ton
Paste Spirale Cu Pui Si Bere
Paste Elia
Budinca De Macaroane Cu Sunca
Macaroane Cu Brinza Si Oua
 

Top Retete Culinare