Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Spaghetti Alla Carbonara

Ingrediente
400 g spaghete, 200 g - o bucata de piept de porc neafumat, 4 oua, 1 catel de usturoi, 2 linguri parmezan ras, 1 lingura de branza rasa de oaie, ulei de masline extra virgin, sare, piper boabe

Preparare
Se taie pieptul de porc felii de aprox. 1/2 cm si se prajesc intr-o tigaie, impreuna cu cateva linguri de ulei si catelul de usturoi (care trebuie scos de indata ce capata o culoare maronie). Intr-un castron fierbinte se bate bine ouale (doua oua intregi si doua galbenusuri) la temperatura camerei, impreuna cu branza rasa, se adauga sare si mult piper proaspat macinat, pentru a obtine o pasta fina. Pregatirea sosului poate fi inceputa de indata ce spaghetele sunt aproape de a fi scurse; acestea se pun intr-un castron pentru supa si se amesteca cu pasta fina si pieptul de porc prajit.

Servire
Carbonara se serveste fierbinte.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Budinca De Macaroane Cu Carne
Pizza Vegetariana
Spaghetti Cu Salam Si Usturoi
Paste Spirale Cu Pui Si Bere
Pizza Tonno- Ciuff
Budinca De Macaroane In Aluat
Macaroane Cu Ciuperci Si Salam
Vis Cu Paste
Sufleu De Taitei Cu Carne Tocata
Paste In Alb
Taitei Cu Varza
Pizza Cu Ciuperci Si Praz
Macaroane Cu Vegeta
Musaca De Macaroane
Blat De Pizza A`la Razvan
Taitei Cu Nuci
Pasta Cu Sos De Frisca
Crochete De Macaroane
Paste Fainoase Cu Lamiie
Lasagne Cu Sos De Rosii Si Carne
 

Top Retete Culinare