Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Macaroane Cu Sos Vinatoresc (din Ungaria)

Ingrediente
carne de vitel sau iepure, 5-6 morcovi, 2 cepe, 2 linguri mustar, 3 galbenusuri, smintina, piper, foi de dafin, biovegetal, paste fainoase (melcisori)

Preparare
Se pune carnea de vitel sau iepure la fiert cu sare. Intr-o alta cratita se pun la fiert morcovii si ceapa. Cind a fiert, carnea se scoate si dupa ce s-a racit se taie bucatele mici. Dupa ce au fiert legumele, ceapa se scoate si se arunca, iar morcovii se paseaza si se amesteca cu mustarul, galbenusurile si condimentele. Sosul obtinut se pune intr-o cratita, adaugind carnea taiata cubulete, doua foi de dafin si condimente (daca mai este necesar). Se lasa sa fiarba impreuna inca 5-10 minute, dupa care se stinge focul si se toarna in sos o cana buna de smintina. Pastele au fiert si ele intre timp, se scurg, se clatesc si se amesteca cu ulei de masline (optional).

Servire
Se servesc pastele fierbinti asezate pe un platou, turnindu-se sosul deasupra. Eventual se presara patrunjel tocat pentru aspect.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Taitei Cu Lapte
Pasta Carbonara
Spaghette Maroc (arabesti)
Penne Alla Puttanesca
Tortelini
Macaroane Cu Carne
Fettucini Alfredo
Lasagne Cu Carne Tocata
Carbonara Italiana!
Paste A La Matty
Sufleu De Paste
Pizza Ioana
Taitei Cu Brinza De Vaci
Macaroane Cu Ciuperci
Pizza Cu Rosii Si Costita
Paste Cu Sos Ragu
Paste Cu Clatite
Macaroane Cu Carne In Foaie
Salata De Macaroane Cu Ton
Mini Pizza Rapide
 

Top Retete Culinare