Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Macaroane Cu Sos Vinatoresc (din Ungaria)

Ingrediente
carne de vitel sau iepure, 5-6 morcovi, 2 cepe, 2 linguri mustar, 3 galbenusuri, smintina, piper, foi de dafin, biovegetal, paste fainoase (melcisori)

Preparare
Se pune carnea de vitel sau iepure la fiert cu sare. Intr-o alta cratita se pun la fiert morcovii si ceapa. Cind a fiert, carnea se scoate si dupa ce s-a racit se taie bucatele mici. Dupa ce au fiert legumele, ceapa se scoate si se arunca, iar morcovii se paseaza si se amesteca cu mustarul, galbenusurile si condimentele. Sosul obtinut se pune intr-o cratita, adaugind carnea taiata cubulete, doua foi de dafin si condimente (daca mai este necesar). Se lasa sa fiarba impreuna inca 5-10 minute, dupa care se stinge focul si se toarna in sos o cana buna de smintina. Pastele au fiert si ele intre timp, se scurg, se clatesc si se amesteca cu ulei de masline (optional).

Servire
Se servesc pastele fierbinti asezate pe un platou, turnindu-se sosul deasupra. Eventual se presara patrunjel tocat pentru aspect.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Paste A La Matty
Lasagna Cu Carne Si Ciuperci
Mini Pizza
Budinca Cu Macaroane Dulce
Paste Elia
Paste In Alb
Budinca De Macaroane Cu Carne
Tocanita De Paste
Pasticcio
Spaghete Cu Maioneza
Pizza Cu Taitei
Macaroane Cu Branza
Pizza Ioana
Lasagna Cu Sos De Carne
Aluat De Pizza
Penne Alla Puttanesca
Carbonara A La Italia
Crochete De Macaroane
Budinca De Macaroane Cu Brinza Si Sos De Rosii
Spaghete Cu Sunca
 

Top Retete Culinare