Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sufleu De Taitei Cu Carne Tocata

Ingrediente
400 g taitei, un catel de usturoi, o ceapa mare, 4 linguri ulei, 400 g carne tocata, o lingura pasta de rosii, cimbru, 250 ml vin rosu, un borcan de rosii taiate, 100 g slanina, 500 g brinza cu smintina, 100 g brinza feliata(emmentaler), 4 oua.

Preparare
Taiteii se pregatesc conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scot si se lasa sa se scurga. Usturoiul si ceapa se curata, se toaca si se lasa sa se prajeasca in ulei incins. Se adauga carnea tocata impreuna cu pasta de rosii, cimbru, piper si sare. Se toarna vinul si totul se fierbe acoperit 45 min. Bucatile de rosii se adauga dupa 30 min. Slanina se taie cubulete. Se unge o forma de sufleu. Se umple forma cu taitei si sosul de carne tocata.peste ultimul strat de taitei se adauga brinza rasa, ouale batute bine, apoi se acopera cu felii de brinza emmentaler si felii de slaninuta. Se pune la cuptor 50-60 min.

Durata
1 h40 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Macaroane Gratinate
Macaroane Cu Rulade Din Vinete
Spaghete Cu Brinza De Vaci
Paste Cu Conopida
Pastitzio
Spaghete Bologneze
Placinta Cu Macaroane
Spaghete Cu Usturoi, Ulei Si Ardei
Macaroane Cu Carne In Foaie
Pasta Primavera Cu Sos Asiatic
Paste Cu Nuci
Musaca De Taitei
Lasagna Cu Carne De Pui
Salata De Paste Italiana
Spaghetti Cu Rosii Si Ciuperci
Lasagna
Lasagna Cu Carne Si Ciuperci
Gratin Cu Paste
Penne Cu Ton
Macaroane Cu Sos De Dovlecel
 

Top Retete Culinare