Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sufleu De Taitei Cu Carne Tocata

Ingrediente
400 g taitei, un catel de usturoi, o ceapa mare, 4 linguri ulei, 400 g carne tocata, o lingura pasta de rosii, cimbru, 250 ml vin rosu, un borcan de rosii taiate, 100 g slanina, 500 g brinza cu smintina, 100 g brinza feliata(emmentaler), 4 oua.

Preparare
Taiteii se pregatesc conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scot si se lasa sa se scurga. Usturoiul si ceapa se curata, se toaca si se lasa sa se prajeasca in ulei incins. Se adauga carnea tocata impreuna cu pasta de rosii, cimbru, piper si sare. Se toarna vinul si totul se fierbe acoperit 45 min. Bucatile de rosii se adauga dupa 30 min. Slanina se taie cubulete. Se unge o forma de sufleu. Se umple forma cu taitei si sosul de carne tocata.peste ultimul strat de taitei se adauga brinza rasa, ouale batute bine, apoi se acopera cu felii de brinza emmentaler si felii de slaninuta. Se pune la cuptor 50-60 min.

Durata
1 h40 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Paste Cu Sos De Smintina
Pasta Primavera Cu Sos Asiatic
Spaghetti Alla Carbonara
Pizza Cu Taitei
Pasta Primavera Condimentate
Carbonara A La Italia
Paste Cu Ciuperci
Pizza Rapida
Aluat De Pizza
Spaghetti Cu Soia
Paste In Alb
Macaroane Cu Ciuperci
Paste Cu Conserva De Ton
Macaroane Cu Ciuperci Si Salam
Salata De Macaroane Cu Ton
Pizza
Pizza Vegetariana
Fidea Cu Usturoi Si Ciuperci
Cus-cus
Budinca De Macaroane Cu Brinza Si Sos De Rosii
 

Top Retete Culinare