Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Musaca De Taitei

Ingrediente
1/2 kg carne, 1/2 kg taitei

Preparare
Se fierb taitei, macaroane, spaghete sau fidea, se scurg de apa, se oparesc cu unt, apoi se asaza in cratita unsa cu unt, un rind de taitei si un rind de carne, ultimul rind fiimd de taitei. Carnea se prepara ca pentru musaca de cartofi. Deasupra se mai pune putin unt. Se da la cuptor fara a se mai adauga zeama. Musacaua trebuie sa fie bine stropita cu unt.

Durata
1 h50 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Musaca De Taitei
Pasticcio
Gratin Cu Paste
Sufleu De Paste
Placinta Cu Macaroane
Penne Alla Carbonara
Sufleu De Taitei Cu Carne Tocata
Budinca De Macaroane Cu Sunca
Macaroane Cu Rulade Din Vinete
Pizza Cu Taitei
Budinca De Macaroane Cu Brinza Si Sos De Rosii
Budinca Cu Macaroane Si Sunca
Salata Asiana De Pui
"spirale" Cu Carne
Pizza Ioana
Paste Cu Conopida
Paste Elia
Spaghetti Alla Putanesca
Carbonara
Budinca Cu Macaroane Dulce
 

Top Retete Culinare