Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Fusilli Cu Organe De Pui

Ingrediente
1 pachet fusilli (sau alte paste, dupa preferinta), 1 pachet (500 gr.) inimioare + pipote de pui, 2 cepe mari, 1/2 kg. rosii (sau 3-4 linguri bulion sau pasta concentrata), busuioc, sare, piper, boia dulce

Preparare
Pastele se fierb conform instructiunilor. Ceapa se taie marunt si se caleste. Pipotele se taie in 3, inimioarele in doua si se curata de cheagurile de sange, apoi se adauga la ceapa. Se calesc putin, apoi se adauga putina apa sau supa de pui si se lasa sa fiarba 1/2 ora. Dupa ce a scazut apa se adauga sucul de la rosiile date pe razatoare sau bulionul si condimentele si se mai lasa 15 min. pe foc. Cand sunt gata, se amesteca cu pastele, se mai lasa 5 minute pe foc.

Servire
Se serveste cu cascaval ras deasupra.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Spaghete Bologneze
Spaghete Cu Creveti
Pizza Ioana
Paste Cu Legume
Pizza Rapida
Macaroane Cu Carne In Foaie
Tortelini
Paste Picante
Tarta Cu Rosii Si Mozzarella
Budinca De Macaroane In Aluat
Pizza Cu Praz
Crochete De Macaroane
Aluat De Pizza
Mini Pizza
Lasagna
Fidea Cu Usturoi Si Ciuperci
Penne Cu Somon Afumat
Spaghetti Cu Rosii Si Ciuperci
Pizza Tonno- Ciuff
Budinca Cu Macaroane Si Sunca
 

Top Retete Culinare