Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sufleu De Paste

Ingrediente
O ceapa mare, un ardei rosu si unul verde, o lingura ulei, 500 g carne tocata, 70 g pasta de rosii, sare, piper, boia de ardei dulce, 200 g cascaval, 300 ml smantana, 9 foi lasagna.

Preparare
Ceapa se curata si se taie inele subtiri, ardeii se taie fasii. Se pun la calit in uleiul cald. Se adauga carnea apoi pasta de rosii, sare, piper si boia. Cascavalul se da pe razatoare. Foile de lasagna se oparesc 3-5 min. Apoi se scurg. Intr-o forma de sufleu se pun 4 linguri de smantana apoi foi de lasagna si carne tocata. Se repeta operatia. Peste ultimele foi de lasagna se presara cascavalul ras si se toarna smantana ramasa. Se pune la cuptor 50 min.

Servire
Se serveste calda.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Lasagna Cu Carne Si Ciuperci
Tagliatelle Cu Chiftelute
Budinca De Macaroane Cu Sunca
Spaghete Cu Brinza De Vaci
Spaghetti Cu Ciuperci
Spaghete Bologneze
Lasagna Cu Legume Si Sos De Rosii
Taitei Cu Lapte
Spaghete Cu Maioneza
Aluat Pizza
Tarta Cu Ciuperci Si Sunca
Spaghetti A La Fiorentina
Paste Cu Carne Tocata
Lasagna Fina Cu Spanac
Paste Con Salsicia (carne Tocata)
Paste Cu Sos De Smintina
Tarta Cu Rosii Si Mozzarella
Taitei Cu Carne Si Brinza
Salata De Couscous
Spaghete Marocane
 

Top Retete Culinare