Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Musaca De Macaroane

Ingrediente
100 gr. carne, 70 gr. macaroane, 1 ou, 15 gr. unt, 2-3 linguri lapte, sare, 1-2 linguri suc de rosii

Preparare
Se fierb macaroanele in apa clocotita cu sare, la foc incet pina se inmoaie, fara sa se sfarime. Se scurg, se clatesc cu apa calda si se strecoara din nou. Se pun intr-un vas "Jena" sau emailat, in straturi alternative de macaroane cu carne fiarta tocata, fara sa se umple vasul complet. Oul se bate cu laptele si se toarna deasupra. Se adauga si untul topit. Vasul in care s-au asezat macaroanele, carnea si celelalte ingrediente se introduce intr-un vas mai mare, in care s-a pus apa calda. Se pun cele doua vase in cuptor, la un foc mai tare, unde se lasa sa fiarba pina cind incep sa se rumeneasca la suprafata. Cind este gata, se stropeste cu sucul de rosii proaspat.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Spaghete Carbonara
Pasta Cu Sos De Frisca
Paste In Alb
Paste Spirale Cu Pui Si Bere
Fusilli Cu Organe De Pui
Spaghete Cu Carne
Tarta Cu Ceapa
Pasta Carbonara
Penne Cu Somon Afumat
Macaroane Cu Brinza Sau Parmezan
Paste Cu Conserva De Ton
Paste Usoare
Pizza Rapida
Placinta Cu Macaroane
Pasta Alfredo
Al Tonno
Lasagna Cu Legume Si Sos De Rosii
Taitei Cu Lapte
Taitei Cu Parmezan Si Sos De Rosii
Musaca De Taitei
 

Top Retete Culinare