Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Musaca De Macaroane

Ingrediente
100 gr. carne, 70 gr. macaroane, 1 ou, 15 gr. unt, 2-3 linguri lapte, sare, 1-2 linguri suc de rosii

Preparare
Se fierb macaroanele in apa clocotita cu sare, la foc incet pina se inmoaie, fara sa se sfarime. Se scurg, se clatesc cu apa calda si se strecoara din nou. Se pun intr-un vas "Jena" sau emailat, in straturi alternative de macaroane cu carne fiarta tocata, fara sa se umple vasul complet. Oul se bate cu laptele si se toarna deasupra. Se adauga si untul topit. Vasul in care s-au asezat macaroanele, carnea si celelalte ingrediente se introduce intr-un vas mai mare, in care s-a pus apa calda. Se pun cele doua vase in cuptor, la un foc mai tare, unde se lasa sa fiarba pina cind incep sa se rumeneasca la suprafata. Cind este gata, se stropeste cu sucul de rosii proaspat.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Carbonara A La Italia
Pizza Cu Rosii Si Costita
Penne Alla Carbonara
Manicotti Alla Bolognese
Blat De Pizza A`la Razvan
Paste Cu Usturoi (garlic Pasta)
Paste Cu Conopida
Salata Cu Creveti
Macaroane Cu Spanac
Pizza Cu Ciuperci Si Praz
Musaca De Taitei
Paste Spirale Cu Pui Si Bere
Salata De Macaroane Cu Suc De Rosii
Spaghete Cu Sunca
Spaghete Marocane
Placinta Cu Macaroane
Spaghete Milaneze
Paste Cu Clatite
Super Pizza
Paste Cu 4 Feluri De Brinza
 

Top Retete Culinare